Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen jó tanácsot tudtok...

Milyen jó tanácsot tudtok adni az első! Repülőút előtt?

Figyelt kérdés

Nem megyünk messzire, csak Görögországig; Debrecenből indulva.

Hivatalos ill. a nem hivatalos, de praktikus tanácsok is érdekelnek. Ez utóbbiak még lehet, h. jobban is, mert az előbbiről biztosan találok majd felvilágosítást a reptéri honlapon.

2014. júl. 9. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Ne izgulj :)

Még egy gép sem maradt fenn a levegőben :)

2014. júl. 9. 16:14
 2/8 anonim válasza:

ne izgulj, :) és ha nem bírod a magasat ne ülj ablak közelébe se :D leszálláskor fülzúgás van kinek mennyire...

jó ha van egy rágó a zsebedben ;)!

2014. júl. 9. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, és hangosan köszönj a sztyuardeszeknek, a kapitányt pedig kapitány úrnak szólítsd :)

Egyébként repülni épp úgy nem nagy ügy, mint vonatozni sem, tényleg nyugi!

Ja és lehetőleg ablakhoz ülj! A tenger csodálatos felülről!

2014. júl. 9. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem augusztus végén lesz az elő utam. Én is nagyon izgulok, ráadásul átszállásos.

Mindnesetre veszek be egy Daedalont, illetve rágót viszek magammal.

Ha "túl" cagy rajta, gyere és mesélj!

2014. júl. 9. 20:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Értettem...Nem izgulok -nagyon. :o)

Esetleg v/mi csomagolós jótanács?

2014. júl. 10. 11:57
 6/8 anonim válasza:
Én már repültem párszor és azt tudom csak irni h nem kell izgulni:) rágó legyen nálad de a lényeg h ne arra koncetrálj h mik merülhetnek fel az utazás elején,közbe,végén (pl: fülzúgás,hányinger.stb) hanem arra h milyen hihetetlen h repülsz ha ablakhoz ülsz akkor pedig nézd a tájat gyönyörű :)
2014. júl. 11. 19:09
 7/8 Zsófii_ka válasza:
Én lelakatolom és frissentartó fóliával szoktam körbetekerni a bőröndömet. Olcsóbb annál mintha a reptéren csomagoltatnád be és hasznos olyan szempontból is h nem tudják felnyitni, elhúzni a cipzárt és nem lopnak tőled.
2014. júl. 12. 20:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen; a bátorítás mellett ilyen praktikus tanácsokat(és mint amilyen a rágógumi volt) vártam/várok.
2014. júl. 15. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!