Magyarországon (Budapesten ugye mert csak ott van egyedűl bázisreptér az országban) kb. mennyit keres egy kapitány pilóta és első tiszt?
Az érdekelne,hogy kb. a kapitány mennyit keres és a mellette űlő másik pilóta mennyit.
Gondolom az mindegy,hogy wizzair ,Ryanair esetleg Travel Service pilóta,ha magyar akkor ugyanannyit kereshet egy wizz is mint egy Ryanair vagy Travel Service-s pilóta. Az már más,hogy külföldön többet kapnak,de engem ez érdekelne,hogy itthon mennyi kb. a fizetés.
Letettem az egyetemet és személyszállító pilótának szeretnék tanulni és oda kell az egyetemi végzettség minimum és ezért kérdezem ,hogy kb. mennyit keresnek.
1. nem kell egyetemi végzettség (minimum az érettségi)
2. ezt senki sem a fizetésért csinálja
3. A Wizznél 20-25 ezer euró a fizu (évente, szóval oszd el 12-vel), erre jön 30-36 eurónyi szektorpénz (repült idővel arányos, ha többet repülsz, többet kapsz)
4. az egyetemeddel kitörölheted, ha nincs minimum 200 repült órád motoros repülőgéppel, JAR-FCL1 vagy PART-FCL szerinti CPL-ed, JAR-FCL3 (vagy PART-MED) szerinti 1. osztályú orvosid, ATPL elméleti vizsgád, MCC, JOT tanúsítványod, minimum 4-es szintű ICAO angol vizsgád, és érvényes ME/IR jogosításod.
:)
Szia.
A kérdésben a te válaszod volt egyedül a leghasznosabb,rá is kattintottam a zöld kezecskére ugyanis hasznos válasz volt.
Szabad megkérdezni,hogy valahol olyan helyen dolgozol,hogy repülőgépekkel kapcsolatos? Esetleg pilóta vagy légiutas kísérő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!