HEctor Atika kérdése:
Mit csináljak 2és félóra hosszás repülő úton? Tippek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 21:42
1/11 anonim válasza:
hallgass zenét, olvass, aludj, nézz filmet, bármit amit a szabadidődben csinálnál, és nem kell hozzá net plusz nem zavarja a többi utast.
2/11 anonim válasza:
Én mindig zenét hallgatok, és alszom.
3/11 anonim válasza:
Én is mindig zenét hallgatok utazás közben. 2 és fél óra nem hosszú, esetleg egy film meg egy kis punnyadás is belefér.
5/11 acelsziv válasza:
figyeld a piros vonalakat, milyen alakú ország fölött repültök
6/11 anonim válasza:
Nézz ki az ablakon, és csodálkozz rá a világra.
Semmiképp ne csinálj kommersz dolgot, ne hallgass zenét, ne nézz filmet.
A világ csodaszép fentről, csak kevesen veszik észre.
7/11 anonim válasza:
A repülőn töltött idő érdekesszerűen gyorsabban telik, mintha vonaton vagy buszon utaznál, hogy észre sem vennéd. Utoljára 3,5 órát repültem az úton, az volt a szerencsém, hogy ebédet és italt is hoztak (italból kétszer) így több mint fél óra ment rá, valamint a felszállás és a leszállás kb. 15-20 perc, közben rágógumiztam. a többi időben nézelődtem, fantáziáltam, töprengtem. jó repülést
8/11 anonim válasza:
Aludj. A repülés a legunalmasabb. Úgysem látsz semmit, mert olyan magasan vagytok a felhök felett és a kapitány lekapcsolja a villanyt, altatás üzemmód van. Vagy nézz filmet. De 2,5 óra az semmi. Legutóbb 16 órát repültem. Na az tényleg hosszú volt.
9/11 anonim válasza:
Adnak kaját? Az étkeztetéssel kb 40 perc el is telik a repülési időből (kiosztják, megeszed, esetleg még egy kör innivalót hoznak, összeszedik a tálcákat). Ilyenkor le van hajtva a tálcatartó, még egy újságot sem lehet kényelmesen elővenni. Legalább 15-15 perc a fel és leszállás körüli cécó. A süllyedési szakaszt leginkább a füldugulás elhárítása teszi ki. Ezekben az időszakokban jellemzően semmi értelmeset nem lehet csinálni. A maradék időben remekül lehet olvasni, aludni, felhőt nézni, beszélgetni a szomszéddal.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. júl. 8. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!