Mit lehet csinálni egy repülőn?
mi fapadossal utaztunk, ott nem volt film vetítés.
De végül is csinálhatod ugyanazt, mint mondjuk egy vonat, vagy busz utazás alatt, használhatod a laptopodat, tabletedet, telefonodat zenehallgatásra, filmnézésre, de állítsd át repülő üzemmódra és azt hiszem meg kell várnod amíg eléri a gép a repülési magasságot. Olvashatsz könyvet, fejthetsz rejtvényt, nézhetsz ki az ablakon (ha ott ülsz), aludhatsz, beszélgethetsz a szomszédoddal.
Mondjuk én ki szoktam használni hogy a felhők fölött vagyok, és nézelődök. Ha lehet, a földet nézem, és az embereket keresem a szememmel.
De minden olyan dolgot lehet csinálni, amit az ember egy székben ülve el tud gondolni.
Olvasni, verset írni, gondolkodni...
Európán belül nincs film, max. egy fedélzeti újság.
interkontinentális utakon lehet filmet nézni, zenét hallagatni (mármint nem saját hanem gépen lévőt is), játszani stb. Ha ilyen utra mész a légitársaság honlapján vannak infók. (Keress rá: On board, Inflight Entertainment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!