Mit kell csinálni egy zuhanó repülőn?
Hát ott már csak az ima segít. Esetleg ejtőernyő ha van. De ha utasszállítón ülsz, akkor semmit nem tehetsz.
Én személy szerint azért nem ültem még soha életembe repülőre és nem is fogok. Mindenhova kizárólag autóval járok, ebből még soha nem volt gond, ez a biztos.
Hova kapkodsz? Zuhansz?:D
Élvezd a tájat! Már úgyis mindegy. Ahogy leér a földre már úgyis robban!
Csak akkor élheted túl ha te vagy Bruce Willis
"Mindenhova kizárólag autóval járok, ebből még soha nem volt gond, ez a biztos."
"Picit" többen halnak meg autóbalesetben mint repülőszerencsétlenségben.
2-es, nem anniyra biztos az az autózás.
Gondolj bele: jogosítványt akárki szerezhet, ezrével-tízezrével rohangálnak az utakon nem odafigyelő, tehetségtelen, rosszul látó-halló, részeg, nem megfelelő műszaki állapotú autóval közlekedő stb sofőrök.
Egy pilóta viszont kis túlzással fél életét tanulással, kiképzéssel tölti, ő tehát ebben profi.
Autóval közlekedve tehát sok nagyságrenddel nagyobb az esélye annak, hogy egy rossz sofőrrel kerülsz szembe. Ha te magad jó sofőr vagy, a béna sok hibáját tudod korrigálni azzal, hogy te figyelsz. De van az a figyelmetlenség a másik részéről, amikor a te mondjuk autóversenyzői reflexeid sem elegek.
Egy pilótának pedig csak a saját gépére kell koncentrálnia, alkoholszonda megfújása nélkül talán a gép közelébe sem mehet, a repülőt sem engedik felszállni már akkor sem, ha egy meghibásodás gyanúja felmerül.
"Gyors válaszokat kérek!"
SOS zuhanok! Mit csináljak?
Imádkozz. Vagy már elkéstem a válasszal?
"Csak akkor élheted túl ha te vagy Bruce Willis"
Vagy esetleg Chuck Norris :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!