Mit lehet csinálni az ilyen emberrel?
kifigyelni hol áll, éjjel purhab a kipufogoba,
okos ember ért az ilyen üzenetből
Majd kinövik, amikor én voltam 7-8 éves a pedálos moszkvicsba ültem biciklis sisakkal a fejemen, ma meg már rühellem a kocsikat motorpárti vagyok
Ezek is csak addig fingatják azt a roncsot míg nem lesz belőle nagyobb baj, átfúrja valami a tüdejét, jobb esetben a fejét :) aztán élete végéig etetni kell majd, ezek után tudod ki etetné :D
Rendőrt lehető leghamarabb kell hívni ki kell lesni hogy mikor jönnek elő a kocsival, és abban a pillanatban tárcsázni
Másképp ha vissza bemennek akkor nem mehet utánuk a rendőr mert saját portán tartózkodik
21/F
Épp azért csövezték be, hogy ne legyen bajuk - jó móka állatkodni valami ronccsal, de lakott területen belül szerintem sem oké.
Én a helyedben átmennék valamelyik délután és megkérném a figurát, hogy legközelebb menjenek ki valami néptelen területre és ott eszetlenkedjenek, mert nem az a baj, hogy csinálják, hanem hogy a lakott terület kellős közepén teszik. Hozzáteheted esetleg, hogy ez többek véleménye a környékről, így ha nem helyezik át máshova a tevékenységüket, akkor előbb-utóbbi valaki értesíteni fogja a rendőröket.
Szerintem ennyi a jó reakció, nem kell fenyegetőzni és felemelni a hangját senkinek - ha nem ért a szép szóból, akkor rendőrség értesítése és esetleg videófelvétel a következő eseztlenkedős "akcióról".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!