Mit lehet ilyen emberrel (rokon) csinálni? (a 3. legrosszabb tulajdonság)
Nem körítem, a rokonom, aki 20 éves (fiú), a 3 legrosszabb tulajdonsággal rendelkezik.
bunkó - egoista - infantilis
A legrosszabb párosítás.
Mindíg a másikkal van elfoglalva, de megsértődik, ha valaki vele foglalkozik. Bunkóskodik, állandóan beszólogat, holott szerinte ez nem beszólogatás. Szerintünk az. Fényezi magát, hogy ő saját magából mindent kinéz, a gyárigazgatótól a pápáig, de pl engem semmibe néz, ahogy rengeteg embert.
Ha valaki beszélget kicsit arrébb (pl ismerősök), akkor meg van róla győződve, hogy biztos róla beszélgetnek.
Állandóan utánozza, amit csinálok, de ha szóváteszem (mert egy idő után idegesítő), akkor nekiáll hisztizni, és úgy adja elő az egészet, mintha én utánoznám őt. (ez meg felettébb bosszant)
Sorolhatnám estig, de mit lehet ilyen emberrel csinálni, hogy észrevegye magát?
A "ne is foglalkozzunk vele, nézzük levegőnek" taktika egyáltalán nem vált be.
Meg ez az utánzás...és akkor előadja nagy hangon mindenkinek, hogy én utánozom őt....pedig pont fordítva.
Ez ellen megoldás?
Jól pofon kell hajítani.
Ha meg ha megsértődik akkor így járt. Békén kell hagyni és majd rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!