Első repülőút, mire számítsak?
A fel- és leszállás a legjobb, olyan, mint a lift. Felszálláskor felemeli az orrát a gép, úgyhogy egy picit mindenki hátradől, de nem nagyon. A füled be fog dugulni, ne ijedj meg, ez normális. A leszállás is klassz, és akkor is bedugulhat a füled.
Éhezni, szomjazni nem fogsz, ha éppen nem jön a stewardess a kajával, akkor oda lehet menni hozzájuk és lehet kérni enni is, inni is. Felállni viszont csak akkor lehet a gépen, amikor a biztonsági öv jelzés kialudt, addig bekötve kell ücsörögni.
A stewardess-ek minden fontos tudnivalót elmondanak, megmutatnak még felszállás előtt. Természetesen veszélyhelyzetekre is kitérnek, de nem kell megijedned, ezt minden gépen mindig elmondják, szabály.
Kérdezd majd meg a légikísérőket, hogy be lehet-e menni a pilótafülkébe, vannak olyan légitársaságok, ahol ezt megengedik. Az ám csak a nagy kaland! :-)
Először is : ha nincs ismerősöd,akkor esélytelen,hogy beengedjenek a pilótafülkébe (szept 11 óta tilos,azelőtt bárki bemehetett).
De amúgy nagyon fogod élvezni! :) Én imádok repülni!!! :D
Amúgy meg nem kell félni: "Fent még nem maradt senki"!!!;) -repülősök körében közmondás-
Jó utat,meg egy kis hátszelet ha sietni akarsz!!! ;)
Kérdező, ha nem amerikai járaton mész, akkor nyugodtan kérdezd meg a pilótafülkét. Én már jártam bent, pedig egyetlen rokonom, ismerősöm nincs egy légitársaságnál sem.
Ha nem lennék biztos abban, hogy van egy-kettő, ahol megengedik, nem írtam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!