Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Olcsóbb lenne így?

Olcsóbb lenne így?

Figyelt kérdés
Repülni szeretnék Frankfurtba, de nem tetszik a 18000 forint poggyászdíj. Ha postán küldenénk el a ruháimat, meg cuccaim, akkor az lehetne kedvezőbb valamennyivel? Kb 20-25 kg-ra tippelnék.

2014. márc. 30. 22:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet. Én annak idején a DPD-vel küldtem a cuccom Angliába. Nézd meg az árakat a weboldalon. Bár ehhez kell fix cím, ahova kiviszik és én nem tudtam pontosan melyik nap érkezik.
2014. márc. 30. 23:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Számoljatok egy picit. Gondolom Wizz Air-ről van szó, mivel Budapestről az az egyetlen fapados Frankfurtba. Pluszban kell fizetni ugye a feladandó poggyászt. Az ár csak a jegyet tartalmazza, semmi mást. A gép nem a központi reptérre, hanem jóval Frankfurt mellé fog érkezni. Érdemes lenne Bécsből is jegyeket nézni. Onnan az Austrian Airlines-nek és az Air Berlin/ Fly NIKI-nek egészen jó árban vannak jegyei, ami "mindent" tartalmaz. Budapestről a Lufthansa-nak is van közvetlen járata, de az általában drágább mint bécsi indulással.
2014. márc. 31. 14:37
 3/13 A kérdező kommentje:

Bécsen már én is gondolkodtam, de sajna messzebb van tőlünk autóval, mint Pest.

De végül is a poggyászdíj a Wizzairnél összesen 18 000, ha csomagként küldeném a bőrönd tartalmát, oda-vissza az se lenne jóval olcsóbb, nem?

2014. márc. 31. 15:38
 4/13 A kérdező kommentje:
A DPD-nél 12000, ha ól látom, de csak odafelé... Szóval úgy tűnik, nem lesz olcsóbb :S
2014. márc. 31. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha eltekintünk a repüléstől, de az olcsónál maradunk: 18000 forintból (60€) már egy elsőosztályú vonatjegy is meglehet és gyakorlatilag annyi cuccot viszel magaddal, amennyit csak bírsz.

[link]

2014. ápr. 18. 22:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Tavaly is vonattal mentem, igazából azért szerettem volna most repülővel menni, mert az sokkal gyorsabb.
2014. ápr. 19. 13:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Én ezen az oldalon nem tudok eligazodni, meg lehet egyáltalán venni a jegyeket online?
2014. ápr. 19. 13:06
 8/13 A kérdező kommentje:

Na végre megtaláltam az online rendelést. Ez így 30380-ra jött ki.

Közben már arra is gondoltunk, hogy Bécsből fogok menni a repülővel, és az is 30000-be került volna, csak abban az esetben meg a Bécsbe való eljutás került volna sokba...

Ha úgy vesszük, a vonatút tényleg kevesebb lenne, de mit gondoltok, melyik éri meg jobban? Vonatozni éjjel háromnegyed egyig, vagy másfél óra alatt odarepülni?

2014. ápr. 19. 13:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem kell átszállni sehol? Miért kerül 20 euróval többe az odaút?
2014. ápr. 19. 13:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha 30 ezer Bécsből, akkor az jobban megéri, mint egy napot vonatozni.... Annyira nem lehet drága kimenni Bécsbe, a vonat is Pestről indul. Szerintem sokkal jobban megéri a repülő.
2014. ápr. 19. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!