Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van olcsóbb repülőjegy ennél?...

Van olcsóbb repülőjegy ennél? Hol találok?

Figyelt kérdés
Dominikára érdekelne repülőjegy valamikor Október és November között de azt sem tudom hol kezdjem el nézni mert amiket én láttam azok ilyen 3-400.000 forintok voltak.A kiindulási ötletem az volt hogy Wizzair-el Barcelonába és onnan Dominikára vagy hasonló.Mert a wizzair olcsó de Barcelonából nem tudom hol keressek járatot
2014. márc. 21. 11:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Sehogy. Van egy csomó repülőjegyet áruló portál. Megadod a kérdéses napon Budapest - Dominika és válogatsz a lehetőségekben. Mindig a legolcsóbbal kezdik. Ha nem tetszik a portál, kereshetsz másikat, van elég. Soha ne konkrét átszállóhelyet, vagy légitársaságot adj meg, mert nagyon lecsökkenti a lehetőségeket.
2014. márc. 21. 15:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszeru, itt lejjebb tobb lehetoseget talalsz es meg is tudod venni a jegyet. Ennyi az ara, nincsennek rejtett koltsegek.

233 ezer Forint a legolcsobb az American Airlinessal, londoni es miami leszallassal:

[link]

2014. márc. 21. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!