Hogyan érdemes Budapestről Tokióba utazni?
Én jó pár éve Helsinkiből repültem Japan Airrel.
Nézegesd a www.momondo.com ot!
Én már repültem Tokióba, és a tesómék is egyszer. Amikor mi mentünk, meg amikor ők is akkor a Moszkvai átszállás volt a legolcsóbb. De az Aeroflot-ról nagyon sok negatív visszajelzést hallottunk. Mi a Qatar airways-el utaztunk odafelé is és visszafelé is. 1 átszállás volt Doha-ban ami odafelé és visszafelé is 2 óra volt. A Qatar mellesleg a világ 2. legjobb légitársasága, és a jegy egy főre mindennel együtt 170-180 ezer volt.
A tesómék már 2x is voltak, ők egyszer KLM-el mentek, Amszterdamban szálltak át, a jegy olyan 200 volt/fő, másodszor pedig a Lufthansaval repültek, a jegy olyan 170-180 volt/fő, és egy átszállás volt, odafelé Frankfurtban visszafelé Münchenben. Amúgy mikor repülnétek?
Szóval... Mint mindenben, ebben a kérdésben is sok a vélemény, a saját tapasztalat általában kevesebb.
A repülőjegyek ára nem egzakt, azaz direkt nem kikövetkeztethető a repülési távolság arányában... Sokak, mint láthattad az előző válaszokban hisznek a jó megérzésükben, valamint még gyakorlottabbak az átlagos internetezőknél, ezért nincs kétségem, hogy sikerül valóban fillérekért hozzájutni egy-egy, amúgy borsos árú repülőjegyhez...
De mi a helyzet akkor, ha egy csomó minden kapcsolódik a tervezett érkezéshez? Nem mindenki hátizsákkal utazik és hálózsákban alszik... Megéri-e valóban az utolsó pillanatig kivárni!
Egyébként ha ma foglalnál egy oda-vissza jegyet, 665 $ lenne Budapestről, amiből jó eséllyel vissza is kapnál valamennyit, ha az előbb említett kedvező körülmények bekövetkeznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!