Hol olcsóbb a repülőjegy végösszege a wizzair járatra, ha a skyscanner keresőn a bravofly-nál írja az olcsóbb árat, mint a wizzair-nál?
Jaaaa.... ha a bravolájnál olcsóbb, akkor próbáld meg ott megvenni.
A második kattintásnál rájössz mi a trükk.
A bravoflynál sosem olcsóbb a jegy. De vedd ott, a végén úgyis rájössz, hogy mi volt a bibi. :)
(Najó, segítek mert egyszer egy hasonló hülyeségnél utánanéztem: ott pl. az volt, hogy euroban árulta az árakat a bravofly és egy marha kedvező árfolyamon mutogatta az oldalán forintra váltva. Apró betűvel persze le volt írva hogy az árak amúgy euroban vannak és euroban is lesz terhelve a kártyád. Arról meg ugye ők nem tehetnek hogy a csúnya bankok olyan gonosz nagy árfolyamon számolnak!)
Nem szívesen mondom, de ez az emberi butaság, értsd tanulásra képtelenség kérdése és válasz sorozata volt.
Tisztelt kérdező, mi a francnak kérdezel, ha utána a saját tudatlan fejed alapján mész? Minek????
Lekérdeztem, kb 25 százalékkal volt drágább a bravofly mintha megvetted volna ugyanazt a jegyet a légitársaság közvetlen oldalán. Ugyan egyetlen próbát tettem, de a fenti piszkálódásom él, hogy teljesen alkalmatlan vagy arra, hogy egyszerű dogokat megérts.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!