Miért olcsóbb a skyscanneren a repjegy?
Ha leírnád milyen repjegyre gondolsz, megmondanánk.
Az biztos, hogy az utazási irodákban kapott jegyárakhoz képest szinte csak olcsóbb lesz a skyscanner, de nem mondanám, hogy mindig minden kombinációban kidobja a legjobb árakat.
Általánosságban erősen függ a repülőjegyek ára attól, hogy hol keresed, és hogyan.
Amikor mondjuk szobabútort veszek, meg szoktam nézni ugyanazt több boltban is. Attól, hogy az egyik cég azt hirdeti, ő a legolcsóbb, és a legeslegszebb, ez nem feltételen igaz.
A repülőjegy pedig ennél sokkal összetettebb dolog. Ugyan már, egy szabad piacgazdaságban miért kellene ezt szabott áron adni? Miért kellene, hogy egy magától értetődő keresés lenne a legolcsóbb?
A problémádra rengeteg válasz van. Az az érzésem, nem jól tetted föl a kérdést, a felszínt kapargatod. Én azt kérdeztem volna, ilyen meg ilyen feltételekkel mennyiért juthatok el ide meg ide... Hidd el, egy más világ nyílhatna meg előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!