Szerintetek hogy lehet hogy a pelikan oldalán 60. 000, -Ft al olcsóbb a jegy Bangkokra mint az aeroflot légitársaság saját oldalán?
"ki fog jönni az Aeroflot oldalán látható ár."
vagy több annál ha még a saját hasznukat is ráteszik...
Ez egy tévhét, hogy a repjegyes oldalak drágábbak. Ez csak akkor igaz ha Európán belül repülsz átszállás nélkül. Mondjuk Budapest-London útvonalat nem érdemes foglalni gyűjtőoldalról, mert az biztos drágább lesz.
Viszont átszállásnál igen jó ajánlatokat ki lehet fogni! Minnél hosszabb az út, annál jobb ajánlatokat lehet kapni. Én ha utazok gyakran megnézek legalább 10 oldalt és nem egyszer volt már olyan, hogy a gyűjtő jobb árat adott ki, mint a légitársaság honlapja.
Nekem külön tetszik még, hogy gyűjtőn felxis jegyet tudtam venni mindössze 40 Euroval drágábban, ami a légitársaság honlapján jóval drágább lett volna.
Szóval ha olcsóbb a jegy a Pelikánon, akkor vedd onnan! (Egyébként ajánlom a momondo.com oldalt én ott fogtam ki a legjobb ajánlatokat). Nem tudom miért olcsobbak átszálláskor hosszabb távon gyűjtőoldalakon a jegyek de szerintem varriálnak a járatokkal és azért.
Én utaztam már így semmi gond nem volt, szóval ha olcsóbb, akkor butaság a légitársaság honlapjáról venni :)
Az ilyen repülőjegy keresés egy külön tudomány, rengeteg tudáson és trükkön alapul.
Nem mindegy, mikor keresel, hol keresel és milyen kategóriájú jegyet keresel. Nem mindegy, honnan indulsz. Ilyen rövid válaszban nehéz lenne erről többet mondani, de az biztos, hogy több kombinációban és több helyen érdemes jegyeket keresni.
Mondjuk személyes véleményem, de egy hely van, ahol nem érdemes, és ez a pelikán. Mindegyik kereső közül a leglehúzósabb dolog, millió jobbat fogsz találni nála.
Ahol viszont érdemes lehet keresgélni:
Vajon itt is rosszabb árat találsz, mint a Pelikán? Nem hinném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!