Nemrég utaztam repülővel, és videót csináltam a repülőben zajló dolgokról, pl az ablakon a kilátásról, meg ahogyan a stewardessek kaját osztanak és az egyik épp ment a hátamnál és észrevette, hogy videózok és aztmondta, hogy töröljem ki a videót. Nem értem miért van ez..
Nekem is szóltak, mert épp az ablakon kifelé videóztam, de mivel mindig mindenki csinálja és azt láttam, hogy csak akkor "gond" ha észreveszik, így akkor csináltam felvételt, amikor nem jártak arra. A repülőgép belseje úgysem érdekel, csak a szép felhőket vagy a tájat vettem fel.
2013. szept. 2. 15:08
2/7 anonim válasza:
Nem magával a videózással van gond, hanem a videó-kamerával, mint súlyos tárggyal. Előírás, hogy le- és felszállás előtt ellenőrizniük kell a balesetet okozni képes tárgyakat. Ezért pl. a kézitáskát sem engedik ölben tartani, fel kell tenni a tartóba.
2013. szept. 2. 15:13
3/7 anonim válasza:
Személyiségi jogok miatt leginkabb. Nem biztos, hogy a C6 utas értékelni fogja, ha az asszony meglátja a fészbukon hogy az üzlettársa kopasz ötvenes pasibol hirtelen húszas szokesegge változott.
Kifelé lehet, de csak repülési magasságon, fel es leszálláskor nem.
2013. szept. 2. 15:25
4/7 anonim válasza:
3: "Személyiségi jogok miatt leginkabb."
Igen, ez lehet igaz a benti videózásra...
"Kifelé lehet, de csak repülési magasságon, fel es leszálláskor nem."
Nem tudom, nekem utazómagasságon szóltak hogy ne (pedig kifelé filmeztem) és egy pici tenyérnyi gép volt a kezemben... Lehet, hogy csak utaskísérőtől és a hangulatától függ...
2013. szept. 2. 15:29
5/7 anonim válasza:
Személyiségi jogok miatt leginkább. Te mit szólnál hozzá, ha végzed a munkád és közben folyamatosan fotóznának? (Feltéve, hogy abszolút nem fotós munkád van, nyilván modellekre ez nem vonatkozik:))
Ha ablakon kifelé fotózol azzal semmi gond nincs. Fel és leszállás közben persze azt is tilos. Hogy mennyire, azt a rengeteg le és felszállásról szóló youtube videó bizonyítja.
2013. szept. 2. 15:36
6/7 anonim válasza:
Elég gyakran repülök,családi okok miatt évente többször de még soha nem hallottam,h.ezért rászóltak volna mert videozik ugy értem a felhőket,tájat kifelé az ablakon.Persze az igaz,hha valaki engem videozna nem hagynám.
2013. szept. 2. 15:58
7/7 A kérdező kommentje:
Eleinte mégcsak az ablakból videóztam és azis baj volt. Azt mindta tegyem el és kapcsoljam ki. A stewardesseket csak később videóztam de akkor is észrevett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!