Kisgyerekekkel szeretnénk tengerparton nyaralni mert a hosszú autóutat még nem bírják de repülővel meg elég drága. Ajánlanátok olyan helyet tengerpartot ahovaolcsón lehet repülőjegyet kapni illetve gyerekeknek nem olcsóbb a repjegy?
Igen, mindenképpen megéri az utazási irodák ajánlatait nézni. Legegyszerűbb, ha egy közvetítő irodának írsz egy e-mailt,h mik az igényeitek, és ők összeszedik a különböző ajánlatokat. (Ők a legtöbb magyar irodával szerződésben állnak, így a legegyszerűbb szerintem.) Őszintén szólva, én külön szállást és repjegyet nem néztem soha, de úgy tuti több.
Igen, nyilván a szigeteken nincsenek nagy távolságok, így rövidebb a transzfer. Az ottani reptereknek is jóval kisebb a forgalmuk, ez Nektek jobb lenne ilyen szempontból.
Amikor mi mentünk, nem volt semmi gond a magyar reptéren sem, gyorsan ment minden. De ugye adott,h hány órával hamarabb ott kell lenni (ált. 2 szokott lenni), erről az iroda fog tájékoztatni.
Nem tudom mennyi idösek a gyerekeid, de azért nincs gond egyik utazási formával sem.
Nekem a lányaim 3,5 és 1,5 évesek és mindegyikkel repültem és autóztam már kb 100x. Autóval évente 2x 1000km, és 3-4x500km, repülövel voltunk rövid európai és hosszú ázsiai úton is.
Autóba nekünk van hordozható dvd lejátszó, és amikor már nagyon nem bírják akkor beteszek nekik mesét és simán bírják még 1-2 órával tovább. 1 órás pihanö után meg szuperül tudnak tovább utazni, így 1000km-t általában 2-3 megállással csináljuk végig, és nagyon jól bírják.
Repülés sem vészes, nekem azon is tudnak aludni, de volt hogy félórát hisztizett a lányom, mert már fáradt volt...
Az autóval utazásnak az elönye, hogy az utolsó homokozo lapátot és úszógumit is magaddal viheted, míg a repülön örülsz ha a ruhák bele férnek a böröndökbe, de olyan luxust, hogy homokozó felszerelés+úszógumi+matrac... már nem engedhetsz meg.
Ha pl repülövel mész és olyan helyre ahol nem adnak törölközöt, akkor azt is neked kell cipelned, és azért 4 nagy törölközö szinte már megtölt egy kisebb börnöndöt.
Menj be utazási irodákba és kérjél ajánlatot repcsis és egyéni útra, majd nézd meg a neten is akár ugyan ezeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!