A Ryanairnél mit jelent az hogy "Optional charges excluded"?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez egy idióta kérdés, de még soha nem repültem, és egy kicsit összezavarodtam. szóval az "optional charges" az csak a bőrönd meg a biztosítás, vagy még azon túl is lehetnek díjak? amit kiír végösszegnek, az a tényleges végösszeg, vagy helyben még kellhet esetleg fizetni valamiért?2014. jan. 10. 02:32
11/11 anonim válasza:
Mondjuk azt ígértem nem vitatkozom de mégis. Ugyan már melyik szó jelenti azt, hogy lehet. Az opcionál, a charge vagy az excluded?
Ha lefordítod magyarra szó szerint azt mondja, egy csomód dolog nincs benne, ami majd kellhet. Én teszem hozzá, De majd fölszámolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!