Ryanairnél ékezettel írtam a keresztnevem foglaláskor, lehet belőle bármi probléma?
Sziasztok! Januárban utazunk Párizsba. Most először fogok repülni, és én intéztem a repjegy foglalást a Ryanairnél. Sajnos utólag olvastam, hogy ékezet nélkül kell megadni a neveket. Szerintetek lehet abból probléma,
hogy a keresztnevemet hosszú ó-val írtam? Ki lehet valahol javítani? A másik kérdésem, hogy az induláshoz viszonyítva mennyivel korábban kell online becsekkolni? Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Nem lesz gond de minek kell kétszer ugyanazt kérdezni? Ráadásul ugyanazon a napon?
Utasfelvétel kb 20 nappal utazás előtt lehetséges. De ha még nem lehet azt úgyis észre fogod venni ha mégis megpróbálod...
Legkésőbb járat indulás előtt talán 4 órával lehet megcsinálni. Szóval van rá 3 heted kb. Ne hagyd az utolsó pillanatra!!!! Nyomtatni nem kell azonnal, szóval lehet olyat hogy elmented a beszállókártyákat, elküldöd magadnak emailben aztán ha nyomtató közelében vagy akkor majd kinyomtatod.
Köszönöm szépen a válaszokat.Megnyugtattatok :)
Kedves utolsó! Nálam csak egy kérdés szerepel a kérdéseim címszó alatt. Most használtam először a gyakorikérdések.hu-t. Lehetséges, hogy valamit rosszul csináltam? Vagy kétszer küldtem volna el a kérdést? Amennyiben ez a helyzet elnézést kérek, és ha tud valaki segíteni kitörlöm a másik kérdést :) Köszönöm az észrevételt és a választ is.
Szívesen :)
Elnézést de lehet hogy az a véletlen eset fordult elő, hogy tök ugyanazt ketten is megkérdeztétek elég gyorsan egymás után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!