Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vannak Ryanairnél ezek a...

Vannak Ryanairnél ezek a párezer forintos jegyek. Ezek csak oda-vissza út esetén játszanak?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 19:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

karamella13 :

Minek terjesztesz ostobaságokat, féligazságokat???

"semmi olyan nincs benne, ami egy normál repjegyárban benne van. Az ár nem tartalmazza a reptéradókat, viszont fizetni kell a feladott csomagért"

De. Minden benne van ami magához az utazáshoz kötelező. Csomag nincs benne, de nem is kötelező vinni. És újabban már több úgymond "hagyományos" társaság is elkezdte külön fizettetni a feladott csomagot. Komolyan nem is értem miért jó az ha a jegyárban kötelezően ki kell fizetned a csomagot??? Én nem viszek feladott csomagot, hagy legyen már olcsóbb a jegyem mint annak aki visz!! A fapados nagyon is igazságos ilyen szempontból.

A kötelező adók, illetékek természetesen benne van az árban(a 100Ft-os jegyben is!!! Igaz, ilyenkor ezt a légitársaság fizeti valójában, de az utas szempontjából benne van, az a lényeg!), ez a legnagyobb b@romság amit leírhattál.

"ha van, fizetni kell a chek in-ért."

Dehogy kell! Benne van a jegyárban. Megint egy b@romság amit képes voltál ide böfögni.

" Az oldal felajánl mindenféle baromságot-elsőbbségi beszállás, nagyobb lábhely, biztosítás, stb- ha nem vagy résen, és elfogadod ezeket, nagyjából annyit fizetsz , mint egy rendes légitársaságon. "

Ez így van, oda kell figyelni és csak azt megvenni amire szükséged van. Mai világban mindenhol reklámok és egyéb "aljas" dolgok próbálják az embert folyamatosan lehúzni. Itt sincs másképp. Ha odafigyelsz akkor nem lesz baj.

"Ha mégsem tudsz elutazni az adott napon, fizetned kell azért, hogy kicsekkoljanak"

Te miről beszélsz?? Ha nem tudsz elutazni, akkor elveszett a jegyed és pont. Nem kötelező megjelenni a reptéren csak mert van egy repjegyed. Nem mész el, elbuktad az árát és annyi.

"teheted mindezt egy feláras telefonon, aztán fizetsz az átfoglaláson kívül az ujboli becsekkolásért is."

Tudod én nem bánom, hogy emelt díjas az a telefon. 99%-ban a hülyék hívják őket úgyis az hülye kérdéseikkel és ügyeikkel ami a neten is le van írva vagy a neten keresztül is elintézhető. A telefonos ügyfélszolgálatosok bérét is a repjegy árakból kell kitermelni. Vagy nem: ezért jó az emelt díjas. Fizesse csak meg az árát, akinek szüksége van rá. Hagy ne én fizessem meg annak az árát is (meg a TE feladott csomagod árát is) én aki csak A-ból B-be akarok utazni csomag nélkül, egyszerűen, olcsón, gyorsan.

Menetrendváltozás ügyekre pedig van nem emelt díjas számuk a ryanairnek is, wizzairnek is, úgyhogy ha tényleg fontos és jogos hogy beszélni kell velük akkor megoldható emelt díjas nélkül is.

Becsekkolásért meg még mindig nem kell külön fizetni, a jegyár része.

(Persze ha valaki olyan lusta, hogy nem képes elolvasni a visszaigazolást, meg a 8 figyelmeztető emailt és képes online checkin nélkül kimenni a reptérre, akkor az fizesse csak meg a reptéri checkin borsos díját. Tetszett volna tájékozódni.)

2013. nov. 7. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!