Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair-es járaton miért...

Wizzair-es járaton miért dobták ki múltkor a tusfürdőimet? Más repülőtársasággal még nem volt ilyen gondom

Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 13:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Melyik országban volt? Általában a feladandó poggyászt nem előtted ellenőrizik, azt feladod legközelebb pedig érkezéskor kapod meg.
2013. jún. 30. 17:42
 12/26 A kérdező kommentje:
Olaszország,Róma.....
2013. jún. 30. 17:44
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Az olaszoknál ez nem ritka, minket is szívattak mindenhol :( Szerintem szólj a Wizzairnek a honlapjukon van egy ilyen rész (lopások), a poggyászoknál.
2013. jún. 30. 17:52
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A feladandó poggyászt feladod a pultnál, felrakod a szalagra és már csak érkezéskor látod újra. Azt nem előtted világítják át.
2013. jún. 30. 17:53
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom miért volt így,mikor Alitaliával mentem,akkor úgy volt,mint a legutolsó válaszoló írta.Feladtam,nem előttem világították át és minden megvolt.Sőt még mikor változtatni kellett a repülés időpontján kb. 1 órával,akkor is nagyon készségesen megoldották.......Ez csak a Wizzaires repülésemnél volt,hogy felnyitották a feladandót előttem .........
2013. jún. 30. 17:59
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyennel sehol nem találkoztam, hogy a feladandó poggyászt nekem kellett volna átvinni a biztonsági ellenőrzésen, pedig nem keveset repültem már életemben.
2013. jún. 30. 18:22
 17/26 A kérdező kommentje:
Örülhetsz,hogy jól jártál.....
2013. jún. 30. 21:16
 18/26 Ian Catman ***** válasza:
53%

Minden légitársaságnak joga van a saját szabályai szerint eljárni, függetlenül attól, mások mit csinálnak.

Az amerikaiak pl. (a Wizzair nem az ugyan) bekeményítettek pár éve, és ott 100 ml. (egy deci) fölötti folyadékot (bármit) vagy kidobsz, vagy szemük előtt belekóstolsz te magad, ha annyira kell. Nem vicc, meg kell kóstolni. Az "ismert márka" senkit nem érdekel, bármilyen palackot meg lehet buherálni, és gyúlékony vagy mérgező anyagot felvinni. Tusfürdőre a repülőgépen viszonylag kis valószínűséggel lesz szükséged. Mielőtt repülsz, az adott légitársaság szabályainak kell utánanézni, plusz az érkezési ország beutazási szabályainak, mert érhetnek meglepetések.

2013. júl. 1. 11:42
 19/26 anonim ***** válasza:
38%
azért mert ez a legszarabb repülő társaság !
2013. júl. 5. 07:46
 20/26 Ian Catman ***** válasza:
6%
Egyébként - már ne haragudj - nekem nem kristálytiszta, miért kell a repülő utasterébe kézipoggyászként vinni a tusfürdőt. ... Egy valamire való biztonságisnak elsőre gyanús lesz, mivel viszonylag ritkán zuhanyoznak emberek a repülőn...
2013. júl. 6. 16:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!