Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Dagadt sorstàrsaim, ti hogyan...

Dagadt sorstàrsaim, ti hogyan teszitek kényelmesebbé a repülést?

Figyelt kérdés
Igen “erős csontozatú” fiatalember vagyok (190kg és 180 magas) és júniusban Ausztráliába repülök. Azt vágom hogy fog kelleni övhosszabbító meg folyosò üléshez kell ülni. Tudok valamit még csinálni higy kénylmesebb legyen az utazas? Különösen azok véleménye érdekel skik voltak már hasonló helyzetben, köszi

tegnapelőtt 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

160 Kg voltam 183 magas, amikor is veszkijarati sorba kaptam ulest, amibe nem fertem bele.

Azutan ket even keresztul fogyokuraztam es leadtam 60kg, ennek 8 eve, azota is 100-105 kg kozott vagyok.

A legjobb amit tehetsz, hogy 2 ulest foglalsz magadnak, kulonben nagyon kitolsz a melletted ulovel.

tegnapelőtt 10:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Végül mi volt a megoldás, átültettek máshova?
tegnapelőtt 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen, normal ulesben elfertem, de a mellettem ulovel kicsesztem mert atlogtam hozza
tegnapelőtt 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:
61%
Alap a két ülés és Júniusig húsz kilót le tudsz dobni könnyebb leszel.
tegnapelőtt 13:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Eselytelen erdemben fogynom addig
tegnapelőtt 13:36
 6/10 anonim ***** válasza:
PJ
tegnapelőtt 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Én premium economy-n utazok. Drága, de nagyobb a hely.
tegnapelőtt 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A pénz a lényeg... vagy két hely, vagy olyan osztály ahol több a hely.
tegnapelőtt 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

190 kg-nak járt olyan széles lehet, hogy akár a business osztály ülésebe nem fér be.

A turista osztályon viszont két ülést el tud foglalni (a business classin ezt jellemzően nem lehet megoldani(

tegnapelőtt 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Normál jegy esetében nem fogsz beférni a székbe. (Ne is próbáld meg, mert a melletted ölő ki fog végezni.) Vagy vegyél két helyet vagy bussiness jegyet. És mindenképp jelezd a súlyod a légitársaságnál, nehogy utólag legyen probléma belőle.
ma 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!