A British Airways-en kényelmesebbek, párnázottabbak az ülések, mint a fapados járatokon? Bp. -London viszonylat érdekelne. Ilyen rövid távra is jobb gépekkel repülnek?
Az elsőt kijavítanám egy kicsit. Az ülések nem kényelmesebbek, vagy nincsennek kipárnázva, de nagyobb hely jut a lábaidnak. Ezt a párom esetében látom aki a britishen nem panaszkodik,ogy nem tudja hova tenni a lábát. A szendvicset nem említeném, mert a jegy ára azért drágább mert a szendvics,üditő márr bele van kalkulálva. Ha ezt felfognánk, akkor a wizzair vagy bérmely fapados járaton ehetne.ihatna az ember,mert amit kifizet az sem lenne több mint amit a british jegyért fizet.
A british azért jobb, mert sok nem tud normálisan viselkedni utas sokkalja az árát, inkább fapadossal megy, így a britishelazok mennek akik tudnak viselkedni.
Lutonról esetleg úgy tudsz még bejutni Londonba, ha előbb bemész a helyi busszal a reptérről Luton városába, majd onnan vonattal folytatod az utad be Londonba. Ez csak 15 perc buszozást jelent. Van egy olyan megállója a busznak, ahonnan már csak három perc a vasútállomás. Bár a vonatút is kb. 50 perc, tehát időben majdnem ugyanott vagy.
Vagy a másik lehetőség Gatwick-re menni, onnan kb. 20 perc alatt elérhető vonattal London-Victoria.
"inkább az a baj, hogy a legtöbben képesek lemondani az emberi bánásmódról csak azért, hogy spróoljanak pár tízezer forintot"
Nem értem, miért probléma az, ha néhány tízezer forintért az ember hajlandó elviselni némi kényelmetlenséget. A legtöbben egy hétig dolgoznak annyi pénzért, amit így most egy-két óra alatt azon megnyernek, hogy lemondanak az ingyen szendvicsről.
A problémát én inkább abban látom, hogy egyesek annyira képtelenek a racionális gondolkodásra, hogy tényleg elhiszik, hogy ez a döntés a sznobság vs. pragmatizmus kérdése helyett gyakorlati előnyökről szól, és valóban megéri több tízezer forintot fizetni azért, hogy egy rövidke úton kapjál ingyen üdítőt.
Szerintem nem csak a szendvics dobja meg a jegy árát.
Biztos vagyok benne, hogy a drágább repülőjegy jobb minőségű gépeket takar, talán a műszaki állapotuk még azért hasonló, na de, mégsem nem olyan öreg a gépállomány, meg tapasztaltabbak a pilóták.
Én is megvenném a BA jegyet, ha nem számítana az a pár tízezer oda-vissza. De még így, hogy spórolnom kell, is kiadnám érte a többletet, ha legalább valami "luxusülésben" utazhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!