Melyik londoni repülőtérre, melyik légitársasággal? Többi lent.
Figyelt kérdés
Hamarosan Londonba utazok, a szállás Ealingben, a Boston Manor metrómegállóhoz közel van.
A Heathrow-i repülőtér innen kb. 5 metrómegállóra van,elég közel, de ha ezt a repteret választom, akkor drágább is a jegy, mert fapados gépek ide nem szállnak le Budapestről.
A többi viszont elég messze van a szállástól, kb. busszal kellene átutazni a fél várost.
Melyik a jobb választás? Kb. 80.00Ft lenne a jegy oda-vissza összesen, ha British Airwayszel repülök a Heatrowra. Ez nagyon soknak számít?
Most fogok először repülni, és még Londonban sem voltam soha.
2014. jún. 22. 18:38
1/6 A kérdező kommentje:
Egy nulla lemaradt, szóval 80.000Ft :)
2014. jún. 22. 18:43
2/6 anonim válasza:
Én csak azért biztosan nem fizetnék több tízezres felárat, hogy a Heathrow-ra érkezzek.
3/6 anonim válasza:
ki lehet fogni olcsó jegyet a BA-nál is, legutóbb(áprilisban) utaztam oda vissza 34990 Ft-ért. Nyár van, ilyenkor a fapados is drága. Inkább fizess többet, érkezz a Heathrow-ra, közel a szállásod, nem kell a fél várost végigbuszozni egy kis spórolásért legalább, főleg ha még Londonban sem voltál eddig, akkor meg pláne.
4/6 anonim válasza:
Egy óra spórolás miatt szerintem tökre nem éri meg tízezreket fizetni.
5/6 anonim válasza:
Ez nézőpont kérdése. Nem biztos, hogy sokkal olcsóbban megúsznád fapadossal. Nem tudom, mennyiért találsz rá repjegyet, de mire kifizeted a poggyászt és a transzfert a szállodába, lehet, hogy kb. ugyanott vagy. A 80.000 pedig attól függ mikor repülsz. Mert pl. október-november környékén azért az sok, de nyáron még viszonylag normális ár...
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Most úgy néz ki, marad a BA, de csak októberben megyek, addig még úgyis van időm dönteni.
2014. jún. 25. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!