Wizzair-es járaton miért dobták ki múltkor a tusfürdőimet? Más repülőtársasággal még nem volt ilyen gondom
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 13:27
1/26 anonim válasza:
kézi poggyászban max 200ml folyadékot, és 200ml krémet vihetsz fel. egyes helyeken ezeknek bontatlan csomagolásban kell lenniük, valahol ebben engedékenyebbek.
2/26 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez rendes poggyász volt, nem kézi, akkor is ?
2013. jún. 30. 13:30
3/26 anonim válasza:
feladandó poggyász tartalmába simán mehet minden, egy-két illegális dolgon kívül. a tusfödőidet, ha tényleg a feladandó poggyászban voltak, akkor nem volt joguk elvenni.
4/26 A kérdező kommentje:
Köszi , akkor ilyenkor mit lehet csinálni? Ha újra ilyen helyzet áll elő,hogyan védjem meg magam ?
2013. jún. 30. 13:36
5/26 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak kilopták.
Amúgy mindegy milyen járat, a biztonsági ellenőrzést, földi kiszolgálást külön cégek végzik, ennek semmi köze a Wizz-hez.
6/26 anonim válasza:
Hát én furcsálom nem hiszem, hogy a földi személyzet pont a tusfürdőt lopná ki.. Én már rengetegszer utaztam a feladandóban mindig van sampon, tusfürdő, arctisztító stb.. (külföldön élek és itt nincs a kedvenc márkám) és még soha nem lopták ki. Hogy történt leírnád részletesen?
7/26 A kérdező kommentje:
A biztonsági ellenőrzéskor nyitották ki a feladandó poggyászomat és akkor megtalálták benne és félretették valahova, hogy azt nem vihetem fel a gépre.
2013. jún. 30. 16:42
8/26 A kérdező kommentje:
Eléggé ismert márka volt,talán Pantene meg Palmolive.
2013. jún. 30. 16:43
9/26 anonim válasza:
Amit a biztonsági ellenőrzésen viszel át (fel a gépre), az a kézipoggyász. Ha 100ml felett volt, akkor jogosan vették el. De míg eljutsz az ellenőrzésig kb 100szor találkozol az erre vonatkozó szabályokkal a reptéren, csak el kéne olvasni.
10/26 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem az utastérbe vittem fel,ez egy hatalmas bőrönd volt.
2013. jún. 30. 17:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!