Multi-city foglalás Turkish Airlines-nál miért nem működik?
Figyelt kérdés
Odafele útra Budapest-Tashkent (via Istanbul) foglalnék, visszafele pedig csak IST-BUD. (Isztambulba Pagasus Airlines-szal jutnék vissza egy másik városból). Azt írja ki, hogy nincs a találatnak megfelelő járat. Viszont, ha külön foglalok (egyirányba BUD-Tashkent, majd külon vissza IST-BUD), úgy feladja a járatokat. Viszont lehet egy foglalásban olcsóbb lenne, meg eleve jobb lenne, ha minden egy foglalási szám alatt lenne. Miért nem működik vajon?ma 15:29
2/4 A kérdező kommentje:
Mindkét helyen próbáltam. èn arra gyanakszom, hogy bekavar vhogy, hogy Isztambul az odaúton átszálló hely, visszaúton pedig kiinduló hely. De nem tudom ez miért jelenthet problémát.
ma 17:46
3/4 anonim válasza:
Megprobaltam alkalmazasban es tenyleg nem mukodik, nem is gondoltam volna. Lehet az a magyarazat amit te is irtal. Keresd a Turkish budapesti ugyfelszolgalat emailben, nagyon segitokeszek.
4/4 A kérdező kommentje:
Valószínűleg az lesz. B-terv, hogy veszek egy retúr BUD-IST jegyet, és nézek egy egyirányú jegyet Isztambul és Tashkent között. Csak rizikós, ha késés van…
ma 18:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!