Meg lehet szokni a repüléssel járó gyomorliftezést, vagy van rá valamilyen praktika?
# szabadesés :D
Van egy barátom, aki Dedalont szed ilyenkor és simán bírja a repülést. Annyi, hogy aznap álmos leszel, szóval ne szervezz nagy programokat. Kv nem segít.
A gyomor liftezés csak turbulencia esetén van, ami nem minden esetben lép fel
tenni igazán nem tudsz ellene, be vehetsz pirulát, ami vagy segít vagy nem
Nem tudom, úgy 300 órát repültem, de talán csak egy egyszer volt némi hullámvasút..
Megszoktam..
Majd hozzászoksz, csak erőltesd egy kicsit. A gyomrod nem azért fordul fel, mert a repülőgép fel-le mozog, hanem azért, mert az agyad más mozgást érzékel mint amit a szemeddel látsz és a rosszullét ennek a mellékhatása.
Alapvetően jól csinálod: ne nézzél ki, ha tudod a sötétítőt is húzd le - akkor azt sem fogod tudni, hogy kanyarodik-e a repülő. Amíg meg aggódsz, legyen a közeledben a hányó zacskó. Nem azért, mert kelleni fog, hanem azért, hogy nyugodtabb legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!