Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hosszú buszos utat hogy...

Hosszú buszos utat hogy lehetne kényelmesebbé tenni? Bármilyen praktika, tanács?

Figyelt kérdés

1500 km, szóval tényleg hosszú. Bőröndbe lesznek ugye a ruhák, cipők, neszeszerek. Fent az utastérben miket célszerű magamnál tartani? Ezeken kívül? :

-étel, ital

-rágó, nasik

-zsebkendő, nedves törlőkendő

-kéztisztító folyadék

-nyakpárna, szemtakaró, füldugó

-powerbank, fülhallgató

-iPad, Kindle

Szerintetek még valamit célszerű lenne magammal felvinni?

2019. júl. 6. 00:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyis megalltok útközben, ha kell valami ki tudod venni.

Szerintem annyi a titok, hogy próbálj jó helyre ülni, ahol nyugodtabb, csendesebb emberek vesznek körül.

Egyszerűbb lesz aludni is, ha nem a csürhe közé ülsz be, akik 0-24-ig hangoskodnak

2019. júl. 6. 07:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Hasfogó tabletta, biztos ami biztos!
2019. júl. 6. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
2# egyetértek, +hányinger elleni gyógyszer+hànyózacskó. Esetleg fejfájás ellen is valami gyógyszer
2019. júl. 6. 10:12
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

"Hosszú buszos utat hogy lehetne kényelmesebbé tenni? "

Pl. egy repülőjeggyel.

2019. júl. 6. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem vigyél magaddal nyakmerevtő párnát és rengeteg piát mert attól jobban fogod bírni.

Amikor pedig majd hazafele jössz és már szeretnéd hogy végelegyen akkor fogadd meg hogy soha többé nem, mész busszal ilyen őtra.

Csakis repcsivel :)

2019. júl. 7. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Rengeteg helyre sokkal jobban megéri a busz, szerintem nem mindig rossz döntés.

A busztól függ, de szerintem a legjobb ülőhely a hátsó lépcső előtti első, mert ott anélkül tudod hátra dönteni az ülés támláját, hogy bárkit zavarna. Nem minden busz esetében lehet ezen a helyen hátra dönteni, de én szoktam vállalni a kockázatot, mert nagyon megéri.

A hátsó lépcső mögötti első ülés a pakolási lehetőségek miatt éri meg, mert a lépcső oldalán, a WC-vel szemben is szokott lenni egy nagy doboz, amit pont elérsz, ha ezen a helyen ülsz. Annak a tetejére tudsz pakolni cuccokat, amik nem elengedhetetlenül fontosak út közben minden másodpercben, de jó, ha közelebb vannak, mint mondjuk a felső csomagtároló.

Ha ülőhelyet már nem tudsz választani, akkor konkrét tippem nincs, esetleg valaki válaszol még indulás előtt :D

2019. júl. 7. 17:23
 7/7 anonim válasza:
Én Firenzébe menet, iskolás utazáson a buszon hajnalban lefeküdtem a földre egy párnával és aludtam, mint a bunda. Egy altató is hatásos lehet ilyenkor, illetve mi emeletes busszal mentünk, tehát hely is volt fent ilyen szempontból.
2019. júl. 12. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!