Hogyan lehet nagyobb mellem?
Figyelt kérdés
Bármilyen tanács, praktika, krém, sport, étel, pakolás, bármi érdekel a műtéten kívül, amivel meg lehetne nagyobbítani a mellet vagy mellre lehetne hízni vagy vmi.
Kérlek írjatok minél többen/több módszert!
16/L; 162/50; 75/A.
Előre is köszönöm a segítséget!!
2017. nov. 4. 19:53
2/15 A kérdező kommentje:
Ha lehegséges műtét nélkül elérni vmit, akár többféle módszer kombinációjával, arra nagyon kíváncsi lennék!
2017. nov. 4. 20:29
3/15 anonim válasza:
Általában a fogamzásgátlónak van egy ilyen mellékhatása, a terhesség alatt is nő, de akár csak egy nagyobb hízásnál is megy oda némi zsír.
A praktikák, pakolások, krémek általában olyan bizonytalanok, mint a kutya vacsorája.
4/15 A kérdező kommentje:
Az a "bizonytalan" is érdekelne, ha tudsz ilyet, ami azért talán jó, hátha segít.
2017. nov. 4. 21:48
5/15 anonim válasza:
Konkrét termékeket sajnos nem tudok, nem ismerek. De valószínűleg hallottam volna már egyről-kettőről, ha megfelelően hatásosak lennének.
6/15 A kérdező kommentje:
Rendben, azért köszönöm.
Várom a további választ, hátha jön még vmi jótanács!
2017. nov. 4. 22:01
7/15 anonim válasza:
Olyat keresel ami nincs. Persze sokféle krémet árulnak mellnövelésre, de ezek csak egy valamit növelnek. Az eladó pénztárcáját.
8/15 .,,.,,.,, válasza:
Nem hiszem hogy lehet csak mellre hízni, de szerintem ha hízol egy kicsit, akkor utánna letudsz úgy fogyni hogy a melleden megmaradjon.
9/15 anonim válasza:
Atyaég ez engem is érdekelne, én 170cm és 80/A vagyok és elvesztettem már a reményt hogy megfog változni :')
10/15 anonim válasza:
Ha tenyleg zavar, akkor ugyis megmutteted magad. Az se dragabb, mint kiserletezni a sok haszontalan marhasaggal, kidobalni evekig a csodakremekre, csodatablettakra a oenzt, amik persze nem csinalnak semmit, de cserebe jo sok penzbe kerulnek. Max fel orara megduzzad tole a melled, amirütol valamivel nagyobbnak tunik, de legalabb marhara faj meg eg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!