Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan kérjem vissza a pénzem...

Hogyan kérjem vissza a pénzem a WizzAirtől?

Figyelt kérdés
Sziasztok ez egy nagyon fontos és sürgős kérdés, mivel tegnap indult volna 21:15-kor Londonba a repülő, de vihar miatt eltolták és először lett belőle 21:40 majd 22:39 és egy ideig ott ültünk a reptéren míg be nem mondták, hogy a járat törölve lett így hazajöttünk. Reggel kaptam egy emailt, hogy a járat 13:45kor indul most meg hogy 16:15-kor. Úgy döntöttem, hogy vissza szeretném kapni a pénzem, mert semmi értelme kimenni így egy napra. Sajnos a szállást már bebuktam, mert nem térítik vissza. Viszont most olyan problémába ütköztem, hogy a Wizzair honlapján kértem visszatérítést és azt írták erre a járatra nem lehet. 0 ft-ot adnának vissza. Lehet úgy érzékeli a weboldal hogy ez a repülő elindult? Nem tudom mivan és nem találok telefonszámot se. Kérem valaki segítsen.

dec. 8. 09:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
vis major, nem kapsz vissza semmit
dec. 8. 09:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor most jól bebuktam 100 ezer forintot
dec. 8. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kártérítést valóban a vis major miatt nem kapsz, a jegy árát pedig azért nem térítik vissza, mert nem törölték a járatot.
dec. 8. 10:32
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
vigasztaljom hogy en iden buktam ennek haromszorosat
dec. 8. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jár vissza semmi
dec. 8. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

“ nem találok telefonszámot se”

0690555123

dec. 8. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia nem tudom még aktuális -e. Kártérítés ténylegesen nem jár vis major miatt. Viszont repjegy ár visszatérítés igen, viszont a Wizzair weboldala ilyen esetben ( mikor az épp induló járat késik ) gyakran nem dolgozza fel rendesen az időpont változást ezért jelzi, hogy nem visszatérítendő. Érdemes vagy felhívni őket vagy panaszt benyújtani az oldalukon található űrlapon.
jan. 5. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:

7

A cancellation fee annyi lesz pont mint a repjegy. Vagy is annyi lett volna. Utólag már nem lehet vele mit kezdeni.

jan. 5. 10:15
 9/11 anonim ***** válasza:
A cancellation fee önkéntes lemondás esetére vonatkozik. Járat késés esetén nem önkéntes lemondásról van szó.
jan. 5. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:

9

Vis maior esetén semmit nem kap vissza. Az utasbiztosítása sem fizet ebben az esetben. Plusz ő döntött űgy hogy nem utazik el így a visszaúttal kapcsolatban is mi den lehetőségtől elesett

jan. 5. 10:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!