Mi a véleményetek az olyan utazási portálokról amik filléres utazási tippeket adnak?
Eléggé álságos, hogy az egyik pillanatban még sznob köcsögként leszólod a fapados járatot, a következőben meg a bolygóért aggódsz.
Tökmindegy hogy 1 napra vagy 1 hétre megy. Ugyanúgy 1 odaút és 1 visszaút, tehát ugyanakkora környezetszennyezés.
Gondolom valami fapados fos.
Őőő ugye az megvan, hogy ilyen távolra nem megy fapados járat?
Egyébként meg ha nem tetszik neked a repülés, mennyél nyaralani a Balatonhoz tömegközlekedéssel. Vagy biciklivel.
az utolso 10 ev legszennyezeddseg novekedesenek majdnem 60 szazalekaert india volt felelos.
Nem a csóri kis magyar turista, aki olcson akar eljutni a gorog tengerpartra
Marcsak annal is inkabb mert pl. a wizzair flottaja legmodernebb, alacsony karosanyag kincsatasu gepekbol all
Engem nem zavar... Miért ne utazhatna mindenki oda és úgy, ahogy szeretne, illetve lehetősége van?
Alapból szeretem a rövid kiruccanásokat (mondjuk nem az 1 napost), inkább megyek egy évben 2-3 alkalommal 3-4 napra, mint egyszer egy vagy két hétre, hiába lenne az jobb a bolygónak.
És szívesen mennék egyszer a Maldív-szigetekre "fapados fos" utazásra is :)
Hozzátenném, hogy voltam már ott resort szigeten, irodával, de kíváncsi lennék rá, hogy mennyivel másabb mondjuk egy lakott sziget.
Ha saját szervezéssel megyek, akkor én is mindig a repjegyen meg a szálláson spórolok, annál több pénzem marad ott költeni, enni, inni, kirándulni, programozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!