Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kinek mi a véleménye a Budapes...

Kinek mi a véleménye a Budapest Airportról?

Figyelt kérdés

Vagy mennyi köze a van a repülőtérnek a késői induláshoz? Például a mai WizzAir gépek jelentős része brutál késéssel indult reggel. De alapvetően nem ritka a 10-15-20 perces késve indulás a nagyobb társaságoknál sem itthon. Tehát miért van az, hogy egy KLM 6:30 helyett 6:57-kor száll fel?

Persze tudom, hogy az ilyen kisebb késéseket behozza a pilóta, tehát simán letud szállni pont akkor, vagy 5-10 perccel előbb úgy, hogy késve indult, csak akkor is frusztráló kicsit.

Legjobb az volt, amikor tavaly azért állt a repülőgép reggel a repülőtéren, mert nem volt üzemanyag a repülőtéren (ezt mondta a pilóta), és hogy nem tudunk felszállni, meg amúgy 5-10 másik gép is vár az üzemanyagra. Persze előfordul ilyen, csak amikor pont veled történik, az nem jó, pláne akkor, amikor átszállásod van.

2017. jún. 25. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb. minden repteren megtortenik. Maximum Japanban tudom elkepzelni, hogy a 12.00 orasi gep 12.00-kor szall is fel. Havonta parszor repulok, de szerintem meg egyszer nem szallt fel pontosan a gep az elmult 100 valahany alkalommal. Ilyen 15-20 perceket be sem irnak kesesnek amugy. Az atszallasokat en meg mindig eszerint igazitom.
2017. jún. 25. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
39%
Az indulási idő nem ugyanaz, mint a felszállási idő, okostojások.
2017. jún. 25. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Az utasok szavaztak a pénztárcájukkal: olcsó jegyeket akarnak mindenáron. A pontos gépindulás drága mulatság mert több személyzet kell hozzá, esetleg több ilyen-olyan gépezet is -- és az utasok ezt sem szeretnék megfizetni ahogy semmi mást. Ez nem Wizz Air specifikus, ez mindenütt így van.
2017. jún. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!