Melyik trópusi, mediterrán helyre lehet viszonylag olcsón eljutni?
Figyelt kérdés
Viszonylag olcsó alatt azt értem hogy oda vissza max 200 ezer legyen a repjegy. Létezik ilyen vagy ne is almodjak róla?2023. máj. 1. 17:13
21/37 anonim válasza:
@20 Kérlek mondd már meg, hogy melyik kontinensre nem volt elég az elmúlt 5 évben 200k egy retúr jegyre.
22/37 anonim válasza:
Konkrétan manapság egy Fokváros vagy Mauritius is 250-nél indul. Dél-Vietnám (az északi-részét nem néztem) kb 300 ezer.
23/37 anonim válasza:
@22 30-40 körül van Cebuval Dubaj-Manila per irány, Dubajig meg majdnem egész évben olcsón el lehet jutni. Szívesen.
24/37 anonim válasza:
Dubai-Cebu 86.000 Cebu-Manila 13.000 Ez összesen már 99.000 és ez csak oda. És ebbe még nincs benne az "olcsón" lejutni Dubaiba.
Jaj kedves 23-as, itt játsza magát mint valami nagy utazó, azt még szerintem a betonos útig sem jutott ki a tanyáról. Fotelutazó XD
25/37 anonim válasza:
@24 Cebu alatt a Cebu Pacific légitársaságot értettem, de lassan ideje feladni.
27/37 anonim válasza:
Dubaiba olcsón eljutni.... még wizz airrel is kb 60-nál indul bőrönd nélkül. oda-vissza ott kell aludni minimum 1-1 éjszakát Dubaiban, ami nem két forint. Az átszállás sincsen biztosítva, amikor a wizz air előszeretettel töröl, és módosít járatokat (ebből a szempontból a FlyDubai se sokkal jobb)
továbbra is várom, hogy Fokvárosba vagy Mauritiusra mutass nekem 200 alatt repjegyet!
29/37 anonim válasza:
Ha érzékeny a büdzsé, menjetek Görögo-ba, valahová ahol van a közelben reptér, jó part, közvetlen fapados járattal, és nem mykonosi árszínvonal. Nászútra ne kisérletezgessetek ilyen 3. világbeli albániával meg társaival.
30/37 anonim válasza:
Vagy: A legközelebbi trópusi hely, ami nem Közel-Kelet, az a Zöld-foki-szk. Lisszaboni átszállással, de ott bent van a városban a reptér, el lehet tölteni az időt, ha úgy jön ki az átszállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!