Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik oldalon lehet jó áron...

Melyik oldalon lehet jó áron repjegyet és szállást foglalni, ami nem átverés?

Figyelt kérdés

A kiwi.com-on néztem Rómába jegyeket, egész olcsón, 15-20 ezerért volt oda-vissza, azonban mikor venném megfelé, mindig "hirtelen" megváltozik az ár. Milyen oldal van, illetve melyik légi társaságnál lehet olcsón vásárolni?

Emellett ugyanez a szállásokkal, bookingon 25 ezer/éj volt a legolcsóbb amit találtam.

2022. aug. 3. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

- az adott légitársaság saját oldala

- booking.com, airbnb, agoda

2022. aug. 3. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A repjegyek percről percre változhatnak, de mindig a légitársaság saját oldalán vedd meg, mert a közvetítő oldalak ráverik a saját költségüket is.

Szálláshoz a booking.com, airbnb

2022. aug. 4. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
És a legolcsóbb légitársaságok a fapadosak, pl.wizzair, ryanair
2022. aug. 4. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:

A kiwi.com jo, iden tobbszor vettem ott repjegyet tobb utszakaszra.

Egyebkent gyakran olcsobb is a kiwi par ezer Ft-tal, mint a legitarsasagok sajat honlapjain eladott jegyek. Az arak azert valtoznak, mert folyamatosan elhappoljak eloled masok a jo aru jegyeket. (Mindig ki van irva, hogy hany darab ulohely elerheto meg azon az aron, ha azokat eladtak, valtozik a vetelar.)

2022. aug. 13. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!