Hallottam saját fülemmel a fodrásznál, hogy úgy cselezték ki a karantént, hogy pirosból zöldbe, majd zöldből haza repültek... ez borzalmas. Mit lehetne tenni ezekkel? Kinek lehetne jelenteni hogy van ilyen csel, hogy ellehessen csípni ezeket?
Figyelt kérdés
2020. júl. 30. 20:46
1/14 anonim válasza:
Mégis kinek lehetne jelenteni? Azért nem kell különösebben okosnak lenni ahhoz, hogy valaki rájöjjön erre a "cselre", tehát valószínűleg még azok is tisztában vannak vele, akik a szabályokat megalkotják. A cél nem az, hogy hermetikusan lezárják a határokat, mert az lehetetlen, a cél az, hogy csökkentsék a vírus behozatalának esélyét. Ha mondjuk 100-ból 2 ember az általad leírt csellel jut be az országba, az még mindig sokkal jobb, mintha minden ország zöld lenne vagy minden ország piros lenne, és akkor se ki se be.
2/14 anonim válasza:
Mi pont ugyanigy fogjuk csinalni.
3/14 anonim válasza:
És ettől most koronavírusos lett valaki. Na ugye, hogy nem
4/14 anonim válasza:
Ezt a szabályok csinűlói is tudják
Nem azon vannak,hogy senki ne menjen sehova hanem azon,hogy csökkentsék a veszélyt
2-es hova mentek?
7/14 anonim válasza:
Ha nem hiszed minek kerdezted. Kenya holnaputan nyit Nepal pedig 17.-n a ketto kozul lesz valamelyik. Amugy Nepalba mar ez lenne a masodik utam.
8/14 anonim válasza:
Afrikában nem paráznál?
Nepál amúgy mennyire biztonságos?
9/14 anonim válasza:
Voltam mar Afrikaban, en Budapesten parazok nem Afrikaban.
Nepal biztonsagosabb (kozbiztonsag) mint Magyarorszag nem is beszelve nyugat europarol.
10/14 anonim válasza:
Nyugat-Európában féltem eléggé sok helyen :D
Meglepően sok gettó volt főleg Párizsnál
Amúgy nekem Dél-Amerika volt a legfélelmetesebb
Ott tényleg durván le vannak pattanva a települések és sok helyen hétköznapi az utcagyerekek látványa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!