Mit lehet tenni? Ryanair átverés
Nem átverés, a reptéri dolgozóknak tényleg semmi köze az alkalmazás működéséhez.
Meg ha az alkalmazás nem is megy, akkor bármilyen eszközről becsekkolsz a honlapjukon keresztül és kész.
Velem is elő szokott fordulni, a fapadosoknál rendszeresen akadozik az online check-in. Én ki szoktam "screen shot"-olni, és aztán a reptéren a kollegina arcába tolom, mindig szó nélkül nyomtatják a beszállókártyát.
A fapados nem húz le, semmi olyat nem csinál ami nincs benne valamilyen dokumentumban amit a repjegy vásárlásakor elfogadtál, tudomásul vettél. ÁSZF, szabályzatok, repülés felételei...Sajnos ez ilyen, nagyon kell figyelni. Ahol tudnak, ott fizettetnek.
De egy próbát szerintem megér, hogy írsz egy levelet a központi ügyfélszolgálatra hogy nem működött az applikáció és a reptéren kifizettették veled az 55 EUR-t, ha nem adják vissza legalább valami Ryanair kreditet adjanak helyette:) De mindenesetre legközelebb csinálj egy képernyőfotót és erőszakosan kösd az ebet a karóhoz hogy márpedig te érted hogy nem a kis hölgy hibája hogy nem működött az app de a tied mégkevésbé, úgyhogy oldjuk ezt meg úgy hogy kinyomtatja a beszállókártyát és már ott sem vagy:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!