Melyik a kedvenc szigeted a Földközi-tengeren? Hova mennél el legszívesebben, melyiket látogatnád meg a legszívesebben?
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 22:31
A kérdező szavazást indított:
Mallorca
Korzika
Szardínia
Szicília
Málta
Krk
Korfu
Kréta
Rodosz
Ciprus
41 szavazat
1/20 A kérdező kommentje:
Ha a kedvenc szigeted nincs benen a szavazásban akkor írd meg ide válaszban.
2023. márc. 1. 22:35
2/20 anonim válasza:
Ezek közül Krk-en nem voltam még. Mindegyik jó, de Korzika, Szardínia és Szicília nekem kiemelkedően jó volt.
3/20 D. Brasco válasza:
Korzika hibátlan,szicilia is több mint pazar volt.A krk sziget nem rossz,de szerintem vannak attól izgalmasabb stigetek a horvátoknál.
4/20 anonim válasza:
Azért nincs kedvenc, mert csak Korzikán jártam. Nincs mihez viszonyítanom.
Oda viszont visszamennék, de nem kerékpártúrán, mint korábban. Arra nem alkalmas. Az összes nagyobb városában voltam, és teljesen elvarázsolt.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a szavazatokat
#2 Akkor Krk-nél tudsz ajánlani igalmasabb szigeteket Hovátországban? Idén nyáron mennék Horvátországba azért kérdezem.
2023. márc. 2. 21:49
6/20 D. Brasco válasza:
Peldaul a mellette lévő Cres szerontem sokkal vadregényesebb,a Dugi otok is nagyszerű uticél a vizo barlangjaival.
7/20 anonim válasza:
Mindet szívesen megnézném, de Kréta vonz a leginkább
9/20 anonim válasza:
Máltán voltam többször is, mivel lakik ott ismerős és hozzá megyünk ki évente egyszer 2020 óta. Szerintem nagyon érdekes és szép hely, hangulatosak az épületek, gyönyörű a tenger. Idén ősszel Ciprusra is készülünk és nagyon várom, utánaolvastam és rengeteg történelmi látnivaló van ott.
10/20 anonim válasza:
Én sorba látogatnám az összeset. Bicóval is megkockáztatnék egy utat.
3 fő dologból pénz OK, idő NOK, társ NOK. Ezért nem voltam még egyiken sem. INTP 40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!