Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc szigeted a...

Melyik a kedvenc szigeted a Földközi-tengeren? Hova mennél el legszívesebben, melyiket látogatnád meg a legszívesebben?

Figyelt kérdés

2023. márc. 1. 22:31
1 2
 11/20 ludwigvan válasza:
100%
Lefkada.
2023. márc. 7. 14:13
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezek kozul 5 szigeten voltam, Ciprus tetszett a legjobban, utána Mallorca. Krk nem tetszett, jéghideg volt a víz /aug. kozepén/.
2023. márc. 7. 15:33
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 Meg Cipruson, Mallorcán, és Krk-en kívűl még hol voltál a felsorolt szigetek közül? Rólúk tudsz véleményt mondani?
2023. márc. 8. 17:17
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Irom ami hirtelen eszembe jut roluk, de persze ez csak az én véleményem:

Ciprus - Ayia Napa, nagyon szép, mi gyerekekkel voltunk, de bulizásra is szuper

Kréta - finom ételek, de nagyon szeles sziget

Korfu - itt már elég régen voltunk, korbejártuk a szigetet, szép zold sziget, vannak érdekes részei, de nem mondanám kimondottan szépnek

Mallorca - vannak nagyon szép részei, csodás oblok, jo bulik

Krk - nagyjábol korbejártuk, kicsit túl van árazva, tiszta, de jéghideg víz, hangulatos szuk utcácskák.

Ami ezeken kívul még tetszett, az Ibiza és a kedvencem, bár nem Foldkozi-tenger, az a Maldív-szigetek.

2023. márc. 8. 17:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Korcula, Dalmácia (ha már Horvátország)
2023. márc. 13. 00:28
 16/20 NTBS ***** válasza:
94%
Korzika, Napóleon miatt.
2023. márc. 13. 13:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Krétán jártam többször is, nekem Nyugat-Kréta a kedvencem. Gyönyörű partok, rengeteg látnivaló, kedves emberek.
2023. máj. 1. 17:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csak Madeirán, Mallorkán és Krk-en jártam. Madeira nem Földközi tengeri, de messze a legszebbnek találtam. Utána jön Mallorka, és Krk tetszett legkevésbé, de azért oda is szívesen visszamennék.
2023. máj. 16. 23:19
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Korzika az álmom, ott még nem voltam, de remélem, hogy egyszer eljutok..

Majdnem mindegyiken voltam, amiket felsoroltál és egyikben sem csalódtam. Bárcsak több időm és több pénzem lenne!

2023. jún. 14. 10:13
 20/20 anonim ***** válasza:

Kréta, Rodosz, Málta, Mallorca bakancslistás.

Cipruson, Szardinian és Szicíliában voltam. Mindhárom helyre bármikor mennek ismét.

máj. 3. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!