Melyik a kedvenc pizza feltétetek, és melyiket utáljátok a legjobban? Melyiket próbálnátok ki legszívesebben?
Nekem a kedvencem a hawaii, a paradicsom, bacon, kukorica és sajt:)
A szalámisat utálom a legjobban
Frutti di mare a kedvenc
Utaloma sonkasat
Kiprobalni szerintem mindet ettem mar
Nekem is a Tenger gyümölcsei, Son-Go-Ku (Sonka, gomba, kukorica), hagyma, bacon, sajt, négysajtos pizza, szalámi, fekete olajbogyó, zöld olajbogyó, fokhagyma, Hawaii. Meg még sok kedvencem van.
Utálni nem utálok semmit. De a csípőset nem szeretem, így semmi ami csípős, nem kerülhet a pizzámra.
Könnyebb azt írnom, mit nem vagyok hajlandó enni.
Ananászos, olajbogyós, halas vagy madaras, tengeri rémségek.
A többi jöhet.
Én a hawaii-t utálom a legjobban.
Kedvenc...jó kérdés. Az igazi olasz pizzákat szeretem vékony tésztával, jó sok feltéttel.
Mostanában nagy kedvencem lett a szalámis.
Kicsit ellentétes az ízlésünk :D
#9 Az olasz pizza a legjobb, nyáron amikor Toscanaba megyünk olasz családtag ismerőse, egy idős bácsinak egy pizzázójába közel a parthoz, ott ettem életem egyik legjobb pizzáját.
Ég és föld mint amiket itthon árulnak pizza néven. Sokan úgy élik meg az olasz vékonytésztás pizzát mint egy kekszállagú valamit, pedig csak rossz helyen ették, mert amúgy a rendes pizza nem olyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!