Melyik trópusi, mediterrán helyre lehet viszonylag olcsón eljutni?
"Nincs rá több pénzünk mert az elmegy a lagzira, ez a nászútunk lenne. Nem akarunk várni és később menni mire többet osszegyujtunk mert utána gyereket akarunk."
Kérdező!
Nem kell itt háborogni, csak már mindenkinek a könyökén jön ki, hogy a nők többségének az a jövőképe, hogy esküvő, nászút, gyerek...a többi meg majd lesz valahogyan.
És mindezt úgy, hogy pénze az nincsen rá.
Régen a nők romantikusak voltak és a csók is komolyan számított.
Mára már semmi romantika és csók helyét átvette náluk a CSOK.
#8 kettőnknek jobb lenne, de éppen még a fejenként is belefer ha maga a hely nem arany áron van.
#11 lőtéri kutyát nem érdekli egy nyaralós kérdés alatt hogy neked milyen nőkből van eleged.
Különben sem írtam hogy nő vagyok.
Ha a kéretlen véleményed, siramaid akarod megosztani menj a felnőtt párkapcsolatok kategóriába panaszkodni mint mindenki más.
#13 azért is a kérdés hogy megtudjam van e átmenet a 3 milliós nyaralás és a fillérezgetés között.
Különben is kinek mi a fillérezgetés. Lehet hogy valakinek egy balatoni ossz vissz 300 ezres nyaralast is nehéz kifizetni, másnak meg az filléres.
Szerintem nem a másik anyagi helyzetét kértem elemezni.
Annak az egy két építő jellegű valaszolonak köszönöm. Hihetetlen mivé süllyedt az oldal, régen lehetett itt kérdést feltenni bármiről most meg már ilyen egyszerű dolgokba is belekötnek..
Egy szónak is száz a vége, ha nem áll rendelkezésedre megfelelő pénzösszeg, akkor nem kell menni nyaralni.
Ha nincs rá pénzetek, akkor felesleges álmodoznod mediterrán, főleg trópusi utakról.
Nem gondolod, hogy azért kapsz ilyen válaszokat, mert az emberek többségének elege van a filléres utazókból? Akik teleposztolják napi szinten a "Mennyibe kerül az étel x,y helyen?" típusú kérdésekkel. A filléres tömegturisták tahóságairól és az ő miattuk kialakult tömegről nem is beszélve.
Mediterrán azért megoldható ennyiből.
Nézel valamelyik spanyol/görög szigetre egy fapados jegyet és uccu neki.
Egy októberi Ciprust, Máltát simán össze tudtok hozni. Esetleg egy Egyiptomot is.
Trópusok ennyiből felejtős. A repjegy fejenként 250-300-nál kezdődik
Nemtom ti melyik bolygón éltek, 200-ból a fél világ reális cél, életemben kétszer fizettem 200-nál többet repjegyért és csak az Antarktisz van hátra a kontinensek közül.
Mediterrán vagy trópusi hely nagyon nem mindegy. A Mediterráneum egésze nagyon egyszerűen megoldható 200-ból, aki ennél többet fizet repjegyért, az vagy milliárdos vagy konkrétan egy idióta. Trópusokra mostanában vadászni kell az ilyesmit, de átmeneti szezonban, amikor még lehet eső, de már nem folyamatosan szakad, megoldható.
Fontos kérdés, hogy mit szeretnétek és mikor. Nyáron nagyjából csak Indonéziába érdemes menni a tipikus trópusi helyek közül, máshol esős évszak van. Novembertől ezer opció akad a trópusokon, Kuala Lumpurba és Bangkokba szoktak a legolcsóbb jegyek lenni, kicsit bevállalósabbaknak India és Srí Lanka még jobb áron ki tud jönni, minimális trükközéssel.
Van olyan ország, amelyik jobban érdekel mint a többi vagy csak meleget akartok meg szép tengerpartot? Utóbbira teljesen megfelel valami török vagy egyiptomi dagonya is, enni-inni lehet, úgy vágják az ember után a charteres all inclusive-okat.
19-es
Sőt, még neked fizettek érte azért, hogy ott voltál. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!