Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hosszabb repülőúton szoktatok...

Hosszabb repülőúton szoktatok a mellettetek ülővel társalogni? Ők szoktak beszélgetést kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Ertelemszerűen abban az esetben ha egyedül utaztok.
2023. ápr. 1. 16:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem szeretnék tragédiát. Ha elkezdek pofázni, abból előbb-utóbb harakiri lesz.
2023. ápr. 1. 20:32
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Eleddig két alkalommal utaztam utasszállító repülőgéppel, mindkétszer ugyanazon személy foglalt helyet mellettem, és mindkét alkalommal beszélgettünk egymással.
2023. ápr. 1. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#12: az mondjuk elég hihetetlen egybeesés, ha valóban egyedül utaztál...
2023. ápr. 1. 21:42
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
#13 Sosem utazom egyedül, mindig vannak rajtam kívül mások is a repülőgépen.
2023. ápr. 1. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy
2023. ápr. 1. 21:59
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem mindig. Évi legalább 50 szakaszt repülök elég régóta, sokat utazom egyedül és kimondottan szociális ember vagyok.
2023. ápr. 1. 23:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Nem

2023. ápr. 1. 23:20
 18/19 anonim válasza:
100%
Eddig 2x repültem. Egy oda-vissza utat. Én nyitott vagyok, ha a másik is, de nem kezdeményezek. Odafelé egy tünemény pár mellett ültem. Ők kezdtek beszélgetni, szinte végig csevegtünk a 3 óra alatt. Visszafelé egy morci néni, és a kamaszlánya mellett ültem. Ők nem igazán voltak szimpik. Nem dumáltunk. Beraktam a fülest és zenét hallgattam, ahogyan figyeltem a tájat.
2023. ápr. 3. 03:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Peruba repultem Londonban. Az en soromban mind a 3 ules foglalt volt, mogottem csak egy lany ult a 3as ulesen, atkeretszkedtem hozza, de azutan nem beszeltunk vegig.

Ket het mulva jottem vissza, es a jegyem ugyan az a lany melle szolt!

Na, akkor mar vegig dumaltuk az utat, mert itt valaki annyira akarta hogy ismerkedjunk :)

Amugy nem szoktam idegenekkel beszelgetni. Olvasok, filmezek, alszok.

2023. ápr. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!