Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Repülőn kávét kérni, a víz...

Repülőn kávét kérni, a víz mennyire tiszta?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy a repülőn lévő víztartályokat nem tisztítják.

De ha pl kávét vagy teát kér az ember amikor kínálják, az ugyanabból a vízből van?

2022. júl. 22. 08:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Látod, a 10. mint a helyzetet jól ismerő is azt írja, hogy igyál nyugodtan. De gondolj bele, mekkora presztízsveszteség lenne egy perelő utas, aki egy filléres tétel miatt lett beteg.
2022. júl. 23. 11:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem az a baj a kávéval a fedélzeten hogy nem tiszta vízből készül, hanem, hogy istentelen rossz
2022. júl. 26. 01:01
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Nem mindegyik légitársaság ad rossz kávét. Pl. a KLM az Air France és a Condor is remek kávét ad, a KLM különösen.
2022. júl. 26. 09:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor nekem nagyon magas igényeim vannak a kávéval kapcsolatban, tehát bennem van a hiba
2022. júl. 26. 12:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Voltam repülőgép takarító, a víztartályokat tisztítottuk, cseréltük benne a vizet, nem rosszabb, mint egy átlagos kávézóban a presszógép, sőt.

Ellenben azért egyeseknek pofából vissza lehet venni, mert el sem tudják képzelni, hogy egy 8-10 perces forduló “takarítás” hogy néz ki :)

Elárulom, a wc ülőkét letöröltük, a csészét befújtuk, az asztalok, karfák, övcsatok, minden ellenben maradt úgy, ahogy volt, csak akkor nyúltunk hozzá, ha volt rajta látható kosz (mert erre van idő). Ja és nem egy embert láttam, aki simán ugyanazzal a ronggyal törölgette a konyhapultot, amivel előtte a klotyót és/vagy nem cserélt kesztyűt a budi után.

2022. júl. 27. 10:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Simán reális amit írsz

2022. júl. 28. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!