Repülőn kávét kérni, a víz mennyire tiszta?
Sok helyen olvastam, hogy a repülőn lévő víztartályokat nem tisztítják.
De ha pl kávét vagy teát kér az ember amikor kínálják, az ugyanabból a vízből van?
'eztnezdmeg.com' meg 'helloladies.hu'? Nekem nincs is tobb kerdesem. Ha ilyen oldalakon megjeleno informacioknak hiszel, tok mindegy mit irunk ide, te mar eldontotted hogy egy repulogep maga a tomeny ferto.
A teljesseg igenye nelkul:
'egy tanulmany' - melyik? milyen legitarsasagokat vizsgaltak? melyik orszagban? mikor?
'10-szer annyi bakterium' - ismet csak: hol irtak ilyet?
(a divany.hu-s cikk amugy semmi ilyet nem ir)
Oltozz tetotol talpig latexbe es fertotlenits ha hozzaersz barmihez a fedelzeten, csakis az otthonrol vitt kolbaszos zsemlet edd a nejlonzacskobol kikotort csemegeuborkaval, minitermoszbol idd az otthon fozott kavedat, es ha hazaertel, az elso dolgod legyen felhivni a pszichiateredet hogy a fobiaidra felirt szorongasoldo keves, irjon masikat.
Szerencsére a repülőn több víztartály is van. Külön van a kávéfőzésnek, külön van tésztafőző tartály, és külön van wc öblítő tartály. Sőt, van egy tartály amibe a végterméket gyűjtik. Ezeket nem szokták keverni.
A gond csak vészhelyzet esetén van, mert ha kifogy a víz és még a levegőben vagy, akkor lehet, hogy hozzányúlnak a visszanyert és tisztított vízhez is. Hiába a reverse ozmózis szűrők, én abból a vízből inkább nem főzetnék kávét.
De mondom, megnyugodhatsz, ilyen vizet csak vészhelyzetben tesznek eléd. A kávédba.
Ha nem lett volna triviális, elmagyarázom: Azért ezekről az oldalakról linkeltem, mert hirtelen rákerestem Google-ban.
NEM olvasok a szabadidőmben ilyen oldalakat.
200 másik helyen hallottam/olvastam erről, csak valamit linkelni kellett mert az első válaszoló kérte.
Úgy buggyan ki belőlem az őszinteség, mint luxusk.rva Gucci-ruhája alól a gyémántokkal díszített csipkés tanga. De valahol nem érzem, hogy ez utazási kérdés lenne.
Lehetne egy őszinte kérdés a víz- és gázszerelőd felé, miközben pilláidat rebesgeted, lehetne őszinte aggódás a pszichiáterednél, gyermekeidre hivatkozván.
De azt érzem, és bocsáss meg az őszinteségért, hogy egy néhány órás úton a vízforralás módjáról érdeklődsz, valószínűleg neked a rózsadombi lakópark színtiszta vize, vagy a délibábos Hortobágyunk bio kútvize lenne inkább való.
Utóbbihoz kérlek ne viseld a gyémántokkal kirakott tangát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!