Nyáron először mennék naturista strandra. Mennyire elfogadott a borotvált intim rész férfiaknál?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem néznek ki bárhogy megy az illető, de 50-50% vagy kik vannak többségben?2021. máj. 27. 10:43
1/16 anonim válasza:
Kis perverz, azért mész oda, hogy kukkold a férfiakat?
2/16 A kérdező kommentje:
Hát nem :) És perverz sem vagyok.
Remélem olyanok is olvassák majd esetleg a kérdést, akik úgy érzik nekik szól és jó esetben jártak is már hasonló helyen.
2021. máj. 27. 11:05
3/16 Tepfal válasza:
Senkit nem érdekel, hogy nézel ki - ha igen, a hellyel van a baj. Én voltam sokszor, de nem jutott eszembe ezt figyelgetni, mert nem érdekel, azért megyek oda, hogy nekem ne kelljen ruhában lennem. Megmondom őszintén, engem zavarna is, ha valaki a szőrzetem kezdené vizslatni, az meg teljesen felháborító lenne, ha ennek bármilyen formában hangot is adna.
4/16 anonim válasza:
Senki nem azért megy nudistrandra, hogy a többiek intim részeit kukkolja!
Sőt!
5/16 anonim válasza:
általában nem a másikat nézi senki, a kutyát sem érdekli borotvált vagy-e.
6/16 anonim válasza:
Igazuk van a korábbi válasuolóknak, hogy senki nem foglalkozik azzal, milyen szőrzeted van vagy nincs, de az is kétségtelen tény, hogy - bár nem bámulják meg konkrétan - azért mindenki látja. Egyébként meg nem lehet tudni, hogy aznap amikor a strandra mégy a borotvált vagy csupasz nemiszervek lesznek majd többségben.
7/16 anonim válasza:
Kb annyit számít mint a frizurád.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2021. máj. 27. 13:50
9/16 anonim válasza:
nem számít, a többségnek rövidre nyírt van vagy csupasz, nagy lompost még egyszer sem láttam :D
10/16 anonim válasza:
Én borotválva szoktam menni, semmi probléma, de nem azt nézik általában hogy kinek milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!