Nyáron először mennék naturista strandra. Mennyire elfogadott a borotvált intim rész férfiaknál?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem néznek ki bárhogy megy az illető, de 50-50% vagy kik vannak többségben?2021. máj. 27. 10:43
11/16 mooti válasza:
Én is borotvált vagyok mindig. Higy miért? Mert így érzem jól magam.
Egyszer se volt nyílt megjegyzés hogy milyen, annak ellenére se, hogy borotváltság mellett pigment goltjaim is vannak ott.
Úgy kell menni ahogy jól érzi magát az ember.
12/16 mooti válasza:
Mármint pigment foltra gondoltam
13/16 Csupasz makk válasza:
A férfiak 80 %-a, - köztük én is - simára van borotválva a pénisze körül a naturista strandon. A legtöbb ember párban megy Berénybe, ezért nagyjából 50-50 % a nõk és a férfiak aránya, de sokan családdal, így gyerekekkel mennek oda. Mindig nagyon jó ott a hangulat.
14/16 anonim válasza:
Én szőrösen voltam berénybe.
Senki nem szólt érte
15/16 anonim válasza:
#14 hány éves vagy, kivel mentél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!