Hogyan lehet dolgozni Angliában magyar diplomás orvosként? Mi szükséges hozzá? Mennyire van erre lehetőség?
Minden álmom az, hogy orvos legyek, mert nagyon érdekel a dolog szeretem az anatómiát, a kémiát, szeretnék embereken segíteni, mivel ha segítek valakinek legyen az bármilyen apróság akkor is örömmel tölt el.
Jövőre fogok érettségizni és remélhetőleg bejutok majd az orvosira és sikerül majd elvégezni az egyetemet, ezért mindent megteszek. Tudom még messze van, de kíváncsi vagyok, mert a körülöttem lévők csak azt mondogatják, hogy ott milyen jó lenne nekem és amúgy is tervbe volt/ van nekem London még ha nem is munka, ott élés színten, de szeretnék ott egy kis időt eltölteni, mert tetszik nekem az a hely, de elgondolkodtat az ott élés lehetösége is.
Ahhoz hogy ott dolgozhassak Magyarországon kell tölteni a rezidens éveket is vagy ott is van rá lehetőség?
A nyelvvel nincs problémám 3 nyelvet tanulok: ( német, spanyol, angol) szeretem az angolt és felsőfokú nyelvvizsgára készülök plusz a tapasztalat tesz majd hozzá úgy is annyit hogy jobban tudjam majd beszélni a nyelvet.
( lány vagyok)
5!
Mivel vagy 50 éve ez az alap, sokat nem fog valtozni
Igazatok van, addig még ki tudja mi lesz remélem majd sikerül.
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!