Mennyire szabályos az,hogy a tudtom ès e-mail èrtesítès nélkül XY repulőtársaság csak úgy levon pár ezer forintot a bankszámlámról?
Az ukrán cím az a légitársaság adózás miatt van.
Viszont senki nem vonhat le semmit a bankszámládról a jóváhagyásod nélkül!!
Honnan tudjuk biztosan, hogy emögött a légitársaság áll? Amikor a Ryanair-nél vagy a Lufthansa-nál veszel valamit, akkor az sms-ben az van hogy Ryanair meg Lufthansa.
Két dologra tippelnék (és egyik se az, hogy a légitársaság vonta le):
- valamilyen korábbi vásárlásod terhelődött most, késéssel, és az utazáshoz nincs köze (nekem is szokott lenni hogy bizonyos interneten vagy külföldön elköltött tételek napokkal, van hogy hetekkel később terhelődnek)
- visszaélés történt
Hmm..de nyílván ez akkor sem tetszik nekem.. "Trans send"
Oké,,èscezzrl mire is gondolják?
A bank tud valamilyen segítséget adni?
A banknak azt tudod mondani hogy nem te költötted el a pénzt, le tudják tiltani a kártyádat, kapsz egy újat, a pénzt meg visszaélés lévén jóváírják a számládon (nekik meg kifizeti a biztosító). Nyomozást indítani nem tudnak ők sem:D
Megpróbáltam rákeresni erre amúgy hogy "trans send kyiv ua", és hozta a Google automatikusan, szóval más is keresett már rá, de az első találat egy ukrán logisztikai (szállítmányozó) cég, a második meg egy Csehország, Lengyelország és Ukrajna között operáló busztársaság, nem hiszem, hogy bármelyiknél költöttél volna pénzt az elmúlt napokban, hetekben.
A második kérdésedet sajnos nem tudom értelmezni.
Igen,,bocsánat..idegessègembe gyorsan írtam.
-Azt akartam mondani/írni,hogy ezzel mire gondoljak,hogy Trans Send ua?
Semmi kiinduló pontom nincs. Ès miért csak ilyen kis összeget? "Hálistennek"
Mintha valami teher,kamat lenne . De gőzöm nincs.
Remélem több ilyen nem lesz!
2 online sportfogadónál is regisztrált tag vagyok de akkoriban nem fizettem be.
A K&H sms èrtesítès nagyon pontos.. èjjel történt 03:30-kor "vásárlás" ahogy az elküldött képen is látható,de ha árban az igazak álmát aludtam..az sms csipogás èbresztett fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!