Van két fölös repjegyem. Hogyan tudnék embert szerezni rá? Névátiratás?
Figyelt kérdés
Nem tudunk elutazni, de nem térít semmit a légi társaság. Extra pénzért át lehet iratni, arra gondoltam, hogy a különbözetet kifizetve a részemre átiratnám másra, legalább ennyit "visszakapok".2022. jún. 25. 21:57
1/12 anonim válasza:
Honnaan, hová, milyen dátum, melyik légitársaság?
Kamunak tűnik részletek nélkül.
Még nem hallottam légitársaságról, amelyik ne lenne hajlandó áttenni a repülés dátumát egy későbbi időpontra, akár hónapokkal későbbre.
2/12 A kérdező kommentje:
Pff, azért kamu, mert ide nem írom ki? :D tippeket kértem, hogy van-e egyáltalán lehetőség így jegyet átadni. Koncertjegyeknél ismerem a ticket swapot.
Nem lehet áttetetni, mert én azzal nem vagyok előrébb. Hónapokkal később sem tudok elmenni.
2022. jún. 25. 22:48
3/12 anonim válasza:
Igen, átirható felár ellenében. De vannak olyan akciók, mikor se a dátum, se a név nem módosítható, azért olyan akciós.
4/12 anonim válasza:
Nem éri meg mert a nevatiras díja horror drága
5/12 anonim válasza:
Azért volt olcsóbb a jegy, mert az utas visszalépésével kockázatával nem kell számolnia a légitársaságnak. Most csak abban bízhatsz, hogy valakinek sürgősen kell majd utaznia és olcsóbban tudod adni neki a jegyet, mintha megvenné a légitársaságtól. Vagy esetleg teltházas lesz a járat. Ilyen esetekben az adott célállomás iránt potenciálisan érdeklődő csoportokban tudod hirdetni a lehetőséget.
6/12 A kérdező kommentje:
5-ös, köszönöm az utolsó mondatoddal segítettél! Amúgy nem volt kifejezetten olcsó a jegy, de ez egyéni megítélés alá esik.
2022. jún. 26. 08:59
7/12 anonim válasza:
Gratulalok a sok okosnak aki lepontozott, szerintetek ki vesz repjegyet sokkal drágábban 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
8/12 anonim válasza:
Lépj be face-en utazómajmos csoportokba, és add oda valakinek ingyen. Ha Kovács Tamás vagy akkor talán lesz valaki, aki ugyanolyan névvel elutazna.
9/12 A kérdező kommentje:
7-eske, a jegy árát nem kérném el, a jegy átiratás díjàt igen, így fele áron kapnák meg a jegyet. 40 ezerért 80 helyett.
2022. jún. 26. 12:19
10/12 anonim válasza:
Nemcsak a jegy átírásának díját, hanem az árkülönbséget is ki kell fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!