Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik utazási irodával...

Melyik utazási irodával szoktatok utazni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 13:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Es ezen mi olyan, rémesen vicces?
2022. máj. 8. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Képzeld, a, new york-niagara-toronto út meg 6 nap volt röhögj ezen is!!
2022. máj. 8. 21:00
 13/18 anonim ***** válasza:
4%
Oké én Új-Kaledóniába szoktam leruccanni, hosszú hétvégére amikor csak tehetem :DD
2022. máj. 8. 21:05
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Nyilvánvaló, hogy a 7-es és az 5-ös válaszoló ugyanaz.

Dehogy dolgozol te utazási irodában, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket. Az idei nyaralás semmivel nem lett volna olcsóbb, ha én foglalgatok le mindent, de igaz ez jó pár eddigi nyaralásomra is.

2022. máj. 8. 21:07
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Roppantul örülök hogy neked ilyen rengeteg elkolteni való pénzed van Hogy más 5 napos nyaralasa számodra ennyire szánalmas. Tudod, valakinek egyáltalán nem telik nyaralasra, te segged is biztosan más tartja el a kamu utazasszervezo dumával. Ha valóban az lennél pont nem rohogned ki azt aki egyáltalán még utazni akarna pláne a te szervezesedben.
2022. máj. 8. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
14 ráadásul jön itt a charter meg fapados dumaval, hát mi irodaval egyszer sem utaztunk egyikkel se, rendes nemzetközi legitarsasagokkal mentünk😂😂
2022. máj. 8. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Ja, ráadásul ha utazasszervezo lenne tudná hogy a varoslatogatos utak mind 3-4-5 naposak😂😂😂😂😂
2022. máj. 8. 21:22
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

Aki szerint az iroda drágább az inkább városlátogatásról, nagyobb turisztikai központokról beszél, ahová ha fél évvel korábban foglalsz egy fapadost és egy hostelt akkor kijön olcsóbban.

Én a Covid idején jöttem rá, hogy bizony érdemes irodákat is nézni. 2020 nyarán mentem Görögországba, last minute. Szabim volt, de nagyon bizonytalan volt, hogy érdemes-e utazni.. Két héttel indulás előtt egy 70% os Last minute utat fogtam ki. Biztosítással, repülővel, 5 csillagos szállodában voltam.. Voltam Azori-szigeteken is, ment oda charter járat, a csomag olcsóbb volt mint a repjegy (arról nem is beszélve, hogy jóval rövidebb is). Most néztem utakat Mauritiusra oda is a repülőjegy két főre annyi mint egy kedvezményes csomag. Plusz ami nekem meglepetés volt, hogy a szállodákban rengeteg program volt, volt ingyenes Sup joga, esti koncert, főzőtanfolyam. Nekem csak jó tapasztalataim vannak. Nem azt mondom, hogy most már Berlinbe is irodával megyek, de bizonyos helyekre érdemes megnézni ezt a lehetőséget is.

2022. máj. 9. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!