Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Melyik utazási irodával...

Melyik utazási irodával szoktatok utazni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 13:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
40%
20 éve nem utaztam utazási irodával.
2022. máj. 8. 14:24
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Inviával. De mi csak Olaszországba járunk, és oda olcsóbb úgy. Én csak erről tudok nyilatkozni.
2022. máj. 8. 15:03
 3/18 anonim ***** válasza:
8%

Nem szoktunk. Ugyanis van annyi eszünk, hogy megvesszük a repülőjegyet és a szállást.

Olcsóbban.

2022. máj. 8. 15:25
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
3: Nem baj, hogy van, amikor irodával olcsóbb utazni....
2022. máj. 8. 16:26
 5/18 anonim ***** válasza:
2%

4

Persze biztos van ilyen...a mesében.

2022. máj. 8. 16:45
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
5: Attól, hogy te korlátolt vagy, mert az akkor sem utazok irodával elvet követed, még létezik, hogy valóban olcsóbb velük utazni.;)
2022. máj. 8. 17:19
 7/18 anonim ***** válasza:
21%

6

Egy utazási irodánál vagyok utazásszervező és elég esélytelen, hogy olcsóbb legyen egy utazási irodánál bármilyen utazás, mint egyéni szervezésben. Alapból nálunk minden drágább, mert pl egy charter járat soha nem lesz olyan olcsó mint egy fapados, de ha utóbbival utaztatunk ott sem az aktuális árat számoljuk mivel az folyamatosan változik, a szállásoknál sem kapunk már annyi kedvezményt amióta ott a booking és társai, viszont ki kell termelni rengeteg ember munkáját. Normál esetben egy út kb 2-3-szor annyiba kerül, mintha magadnak foglalnád és ez csak növekszik folyamatosan. Ha éppen le van akciózva, akkor lehet hogy csak másfélszer, de soha nem lesz olcsóbb. Mivel egyre kevesebben utaznak utazási irodákkal, így annak a kevesebbnek kell megfizetni, akik még bevállalják és már rég nem akciókkal próbálkozunk talpon maradni, mert egyértelműen látszott, hogy semmi értelme, hanem megkérjük az árát a szolgáltatásainknak.

2022. máj. 8. 20:19
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
7es nem tudom te hol dolgozol utazasszervezokent de nekem olcsóbb ajanlatot dobott össze az utazasi irodas csaj 5 nap Bostonra mint amit én talaltam volna pedig cirka 10 éve magam szervezem az utjaink, egyedül a nagyon messzi úticelokra, hasznalunk irodát (ilyen volt pl a new york-niagara-toronto korutunk).
2022. máj. 8. 20:56
 9/18 anonim ***** válasza:
38%
(Boston a covid miatt sajnos ugrott)
2022. máj. 8. 20:57
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
5 nap Boston? :DDDD oké
2022. máj. 8. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!