Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti melyik utazasi irodaval...

Ti melyik utazasi irodaval szoktatok utazni?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 15. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egyikkel se. Magam szervezem európai útjaimat és eddig mindig sokkal jobban kijöttem, mintha utazási irodával tettem volna.
2014. ápr. 15. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

voyage privé, tavaly májusba Madridba mentünk 5 nap 4 éjszakára, repülövel (Genfböl), 4 csillagos szálloda, reggelivel- fejenként 200 euro volt.. ezt akárhogyan szerveztük volna magunk, nem tudtuk volna ennyiböl kihozni.

illetve otthon a startutazas irodán keresztül utaztam, nem Europába, igy ez is lényegesen olcsobban jött ki, minthogy én magam szerveztem volna. (390 ezer ft volt, 5csillag, félpanzio, saját szervezésben csak a repjegy lett volna 270 ezer)

2014. ápr. 15. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:

araamu travel

neckermann

billa reisen

2014. ápr. 15. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Kartago Tours, Anubis, Apollon - (a legjobb a görög utaknál)
2014. ápr. 16. 07:34
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
Nem szoktam utazási irodával utazni. Egyszer kipróbáltam, elég is volt, sokkal jobban szeretem azt a szabadságot, amit a magamnak tervezett utazás ad.
2014. ápr. 16. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!